Blogguppehåll

Förlåt för dålig uppdatering, men det har hänt en del saker i mitt liv de senaste dagarna. Jga kommer därav ta ett blogguppehåll. Börjar igen när jag känner mig redo att berätta.

PUSS!
//Lillis

HÅR!

Jag gör just nu hårförlägning-aaaaaaaaj! Men det blir jätte fint :) Ni får se bild senare!

PUSS!
//Lillis

Senast...

...ätit: bananasplit.
...lyssnat på: Sverigetrotters
...mått illa: I förrgår
...saknat: Tim
...sett på TV: Law and Order
... dansat till: Dancing Queen från Mama Mia the movie

Nattis!
//Lillis

Röd?

Nu sitter jag på jobbet och har precis tagit lunch. Men innan jag gjorde det kom det in tre killar som också jobbar i Nacka Forum, fast en annan butik. En av dom var SÅ SNYGG. Det är inte så kul, speciielt när dom vill ha hjälp och jag bir röd i ansiktet- NEJ! Sen fråga dom om jag ska på Forums personalfest och det ska jag ju såklar, och självklart dom också. Men jag får tänka possitivt, det kommer i alla fall en snygg kille till  "Love boat" festen, haha. Får hoppas att dom inte såg mitt röda ansikte bara...

P.s. Idag fyller min kära syster 19 år- GRATTIS!!!

PUSS!
//Lillis

Vinter jacka

Nu har jag gjort mitt inköp av årets höst/vinter jacka. Tänkte skippa att köpa en för varm då jag endå ska åka till Thailand två veckor i jul och inte kommer behöva någon då. Hade några olika allternativ på mitt jobb, men sen hittade jag den här på H&M och blev kär. Den är rosa så jag kommer nog bara kunna avnända den en säsong, men den kostade bara 598 kr så det gör inget!


Min snygg-jacka.

PUSS!
//Lillis

Mat

Nu har jag precis ätit sparrisoppa, lite baguette med ädelost och naturgodis till efterrätt- MUMMA!
Är så exalterad inför lördag för då gott folk ska jag få långt hår igen :) japp, en tjej från Gävle kommer ner bara för att fixa det! Det ni!

Nu kommer jag se ut såhär igen!


Puss!
//Lillis

Skor

Fick ett tips om en shopping sajt och hittade några underbara skor. Se och njut.


Till en kort rosa kappa och svarta stuprör- ja tack!


Till vad som helst.

Skorna kommer från www.gojane.com och kostar runt 25-30 dollar plus frakt- riktigt bra pris!

Nu ska jag sussa!
Nattis!
//Lillis

Typiskt killar

Vad är det med killar egentligen? På jobbet idag kom det fram en kille till Kim. Han sa att hon var väldigt lugnande och vacker- gulligt! När han gått kom hon fram och berättade vad som hänt. Både jag och Johanna höll med om hur gulligt det var: En kille helt utan baktänke kom fram och gav en komplimang, hur fint som helst ju. MEN just när vi var klara med att lovprisa denna man kommer han tillbaka och frågar om Kim vill äta lunch med honom! TYPISKT KILLAR! Kan ni inte en enda gång överaska oss och verkligen vara genuint snälla utan någon baktanke?!

Nu ska jag städa snart, ska nämligen få en gäst enda från Gävle på lördag :D

PUSS!
//Lillis

Pappa i Staterna

Pappa är nykomen hem från Staterna :) Han är en så bra pappa att han tog med lite presenter till mig. Två skjortor från Ralf Lauren. Jag fick en blå och en rosa- JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!


Tror den ser ut ungefär så här.

Tack, världens bästa pappa <3
PUSS!
//Lillis

MUMMA!

Magnus Betnér har verkligen allt en kille borde ha: humor, sexapeal, fin röst, bra klädstil- ALLT!  När jag blir stor ska jag hitta en likadan.


MUMMA!

Nu måste jag sussa.
Nattis!
//Lillis


Önskelista

Den 14:de smäller det. Då får jag lagligt gå ut i USA. Kul, fast endå ganska mycket ångest. Skulle ju ha gjort så många saker innan jag blev 21. Skaffat kille, hus, planerat barn, rest jorden runt, påbörjat mitt imperium. Hur mycket av det har jag gjort? Jo, nästan rest jorden runt, men annars är listan ganska okryssad. Men nu har jag en lista jag hoppas kunna krysa i efter födelsedagen :)

¤En större TV
¤Presentkort på IKEA (i år igen)
¤En digitalkamera så jag kan lägga upp lite mer bilder på bloggen :)
¤Rosa glas och tallrikar från IKEA
¤Pengar till Thailand- yeah!

Ganska tråkig lista, kanske återkommer med lite mer stuff.

Har ni några bra tipps om en vinterkappa?

PUSS!
//Lillis

Vilken klänning?

Var inne på asos.com och hittade tre underbart vackra klänningar. Jag fyller ju år snart, men har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig så dessa är ju absolut bra allternativ. Jag vill se helt fabulöst underbart sexy-chic ut.


Klänning nr ett


Klänning nr ett bak


Klänning nr två


Klänning nr tre

Så, vilken tycker ni?!
PUSS!
//Lillis

Senast...

...ätit: havregrynsgröt med mosad banan och mjölk- mumma!
...pratat i telefon med: en onykter Emil
...kramat: mamma
...sjungit: "honey, honey" från mama mia the movie
...saknat: Kikki
...gråtit: igår

PUSS!
//Lillis


Sova?

Jag hade jätte svårt för att somna igår kväll. Klockan var runt tre innan jag slocknade. Sen vaknade jag i morse en timme tidigare innan min klocka ringde, jag som var så trött igår. :( Men men, nu måste jag fixa mig inför jobbet...

Puss!
//Lillis

Till finaste syster-yster

Tack min käraste Sara (mensara.blogg.se) för att du pyntat min blogg så fint! Massa kärler till dig, knasboll!



Ur gammal bild på mig och Sara -04

Nattis!
//Lillis

Mina nya älsklingar!

Jag har gjort lite nya inköp som jag tänkte dela med mig till er. Min nya parfym Diesel fuel for life och ett par skor från Fred Perry- Love them! Parfymen behövde jag ju inte igentligen eftersom jag redan har sexton olika dofter, men lucky number seventeen heter det va ;) Skorna därimot var ett måste i min garderob. Har en massa skor, men de flesta använder jag aldrig. Hittar liksom inga bra tillfällen. Men my new lovers kommer jag kunna avnända till allt, varje dag!


Den luktar som en midsommarnatts dröm


Miiiiiina skor

Va tycks??!!

//Lillis


Kackerlacka!!

PÅ JOBBET!
Känndes kul att komma tillbaka till jobbet när det första man får höra av Kim att hon hittade en död kackerlacka när hon packade upp varor härom dagen. Jag som är såååå rädd för små djur (om man nu kan kalla kackerlackor små). Det värsta av allt var att jag skulle gå med soporna och var tvungen att ta med den satans ohyran- BLÄÄÄÄÄ!!




Mys-pys

//En äcklad Lillis




Ännu en sjukdag.

Idag har jag bara legat i min säng igen. Fast jag fick en snabbvisit av Louise som jag inte sett på flera veckor- MYS! Hon verkade på att jobba på Rhodos sommaren -09. Vi båda har lite kontakter så det blir nog kul.

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen. Inte för att jag är helt frisk, utan för att jag inte riktigt har råd att stanna hemma mer, känns ganska ruttet. Fast jag har saknat jobbet faktiskt :) Trivs så bra så det känns ibland inte som ett jobb.

Åh nästa vecka kommer det hända grejer. Jag har nämligen bestämt mig för vad jag ska göra med mitt hår :) Ska försöka hålla på det tills jag har bild, men får se om jag klarar det.

Puss!
//Lillis

Säsongare?

Ska man kanske åka utomlands och jobba lite nästa sommar? Har ju funderat på det sen jag var på Rhodos -06 så det är nog dax snart tycker jag. Ska försöka dra med mig min kära Louise också, skulle bli galet! Sola på dagarna och jobba på nätterna. Frågan är väll bara hur man håller vikten en sån sommar, haha. Får försöka träna och köra vita veckor och inte så mycket gyros kanske...


This is us <3

PUSS!
//Lillis

MALLORCA

Som ni alla vet var jag på Mallorca. Och, som jag lovade ska jag nu berätta vad som hände.

Torsdag den 11
Som alltid var jag sen med ALLT (inklusive min packning). Jag sprang in i duschen 30 minuter innan jag skulle ta tunnelbanan för att möta mamma. Som tur var så han jag! Väl framme fick vi vänta jätte länge på att få checka in då mamma plötsligt frågar: "Elin, har du vägt din packning?" (Som jag skrev tidigare hade det blivit en panik packning vilket resulterade i att jag slängde ner halva min sommargrderob i väskan) "Klart jag inte har! Man får ju ha 20 kilo ju!" Svarar jag. Men när mamma påminer mig om att vi faktiskt åker på charter då man bara får ha 15 kilo får jag lite smått panik. Jag gick och vägde väska och tänka sig vilken tur jag hade- 14,8 kilo visade vågen!! Tror ni att jag blev retad hela resan för 14,8 kilo på tre dagar, haha!
Vi kom i alla fall på planet men fick kanske inte de trevligaste resenärerna bakom oss. Ett helt fotbollslag av fulla 40-60 åriga gubbar. Härligt! Som tur var hade jag drukit lite öl innan och beställde champagne på planet så jag slocknade :) Väl framme var receptionisten ett svin. Han gav oss usla rum och skyllde på att alla "bra" redan var tagna. MY ASS!! Sen är han till och med otrevlig- då orkade jag inte mer så Sofia och mamma fick ta över innan jag hade gett honom en fet käftsmäll! Med det slutade bra och vi fick våra rum, två timmar senare. Sen gick vi och la oss.

Fredag den 12
Det var inte så fint väder första dagen så vi hyrde bil och tog oss runt delar av ön. Vår destination var en by som heter Soller tror jag :p Vägarna dit var inte riktigt som i Sverige om man säger så. Jag trodde jag skulle dö ungefär 10 gånger (kringelikrok uppe i bergen) men som tur var är min mamma en duktig förare! Under resans gång såg vi riktigt vackra platser och åt på mysiga restauranger. Resan runt tog hela dagen så när vi kom hem var vi helt slut. Vi gjorde som spanjorerna och tog en siesta för att sedan ta en sen middag. Jag och Sofia hade planerat att åka till Magaluf på kvällen, men vi var så slut att vi drog ut i Palma istället. Vi blev förvånade över hur snygga alla tjejer var, långt mörkt hår, smala midjer, höga skor och vackra klänningar. Samtidigt var killarna nog blav de fulaste jag sett!! Nick Carter frisry från 97, för höga ljusa jeans som satt tajt om rumpan och för stort på resten av kroppen, uppknäppta skjortor med DEN DÄR gräsmattan på bröstet- yuck!! Då var jag lycklig över att vi svenska faktiskt har riktigt heta killar. Efter en sväng på stan gick vi hem, trötta men nöjda att vi i alla fall orkade oss ut.

Lördag den 13
FINT VÄDER! SOOOOOOOOOL!!! Jag låg vid poolen heeela dagen lång. Mamma och jag skulle ha tagit bussen till Magaluf, men jag var för trött så poolen fick duga. Efter en hel dag av sol tog vi en nap och sen var det bara att välja kläder och fixa sig inför en kväll då jag INTE skulle köra nyktert (som jag faktiskt gjorde på fredagen).
Vi åt middag med våra mammor på en fiskrestaurang, fast jag åt vegitariskt, grillade grönsaker med en massa havssalt, mumma! Efter det var det bara dags att hitta bussen vi skulle ta från Palma. Det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss, så vi tog en taxi med världens sötaste taxichauför. Jag satt, som vanligt, och sjöng med i alla låtar på radion så han höjde lite. Han var så söt så jag tänkte att han skulle få lite svenskt tuggummi och innan vi skulle gå av fixade jag sminket lite. Då vänder han sig om till mig och säger på knackig engelska: "You don´t need that, you are beautiful just as you are." Så jag tippade lite extra ;). Väl framme gick jag och Sofia och letade efter Treo som vi hade fått tipps om skulle vara bra att börja kvällen på. På vägen stötte vi på en massa engelska inkastare som vill att vi skulle gå på nått vatten party, WHAT? varför vill man bli blöt när man har smink och är fixade. Bara britter, haha! Efter mycket letande hittade vi i alla fall en svensk bar som heter E 4:an. Väldigt trevlig personal och där slutade faktiskt min kväll egfter sju shots och tre drinkar haha.

Söndag den 14
Jag var bakis, inte lite utan MYCKET bakis. Kom till frukosten en kvart innan den stängdes och var fortfarande inte helt nykter. Det pinsama var att jag pratade en massa och senare på dagen berättade jag samma saker som jag redan sagt vid frukosten för att jag inte kom ihog att jag sagt det. Smart, riktigt smart Elin! Men men, söndagen bjöd också på en massa sol så det blev poolen den dagen också tills vi skulle åka hem.

Tänkte att ni skulle få se lite bilder från resan också :)


På E 4:an- jag och Sofia


På E 4:an- Jag, Sofia och vår nyfunna vän Erica


På E4:an- Christopher (en jobbare) och mee

Nej, nu måste jag krypa till kojs.
God natt!
//Lillis

Saknad

Jag saknar er så himmla mycket!





PUSS!!
//Lillis

Hur ska jag se ut?

Alla som känner mig vet att jag färgar, klipper och förlänger mitt hår lite för ofta. Men nu börjar jag ju bli gammal, fyller snart 21(!!!!). Så, jag ska nu försöka hålla mig till en färg och en längd i hela 6 månader! Tänkte att ni skulle få se lite olika bilder på mig i olika färger och lägga in lite kometarer om vilket ni gillar bäst :)












Så, nu är det bara att välja :D
PUSS!
//Lillis

Fortfarande sjuk

Jag tänkte börja med dagens outfit. Idag har jag:

¤ Mina grå "Studenten -06" mjukisbyxor
¤ Rosa ribbat, långt linne från Gina Tricot
¤ Vit Viktor Rydberg tjocktröja
¤ Mitt täcke (multicolor av olika pastell färger)
¤ Min filt (lila)
¤ Mina fyra kuddar (guld, vitt och multicocor)
(Tur att jag matchar även fasdt jag är sjuk i alla fall)

MEN JAG FRYSER FORTFARANDE! Jag hatar att vara sjuk! Behöver lite kroppsvärme, men vart tog alla män vägen nu när de verkligen behövs?! Jag säger som Samantha: Vi bara lurar oss själva att vi är fabolösa singlar- vi har INGENTING!
Detta hoppas jag ni förstår att jag kommer ångra när jag är frisk igen.

//Lilla ynklig och kalla Lillis

Mormor

Jag skulle vilja tillägna det här inlägget till världens bästa mormor som, om hon levt, hade fyllt 80 år den 9 september. Hon var min bästa vän och jag saknar och tänker på henne så ofta. En massa kärlek till dig min skatt!

//Elin, din bästis <3

Senast...

...ätit: en Gorbys pirog.
...lyssnat på: Carrie Underwood´s Jesus take the wheel.
...kramat: Johanna (igen)
...program på tv: Days of our lifes.
...saknat: Världens bästa mormor.

//Lillis

Dagen hjälte

Man kan säga allt om Blondinbella (jag har också gjort det) men hon är en riktigt stark tjej! Att öppna upp sig och berätta om ett sexuellt övergrepp och sedan försöka hjälpa andra som blivit utsatta för nått liknande är vågat! Sen att jag inte håller med om hennes åsikter är en annan sak. Hon är fortfarande min hjälte idag!

Nattis!
//Lillis

Stackars, stackars mig själv!

Ibland får man tycka synd om sig själv. Som när man är snorig, hostig och har ont i hela kroppen. Alltså är det okej att jag tycker synd om mig själv idag. Så. Nu göra jag det. Stackars stackars mig själv!

Nu ska jag sova snart. Ska bli un derbart skönt. Bara jag inte dör av andnöd i sömnen.

PUSS!
//Lillis

I´m back!

Nu har jag kommit hem till fastlandet igen. Både jätte skönt och jätte tråkigt. Hade en helt underbar helg med allt från bilturer till festande och sol. Min kära vän Sofia har tagit lite bilder, så jag ska lägga upp dom så fort jag får tag på dom. :)

Idag ska jag besöka en gammal vän och åka ut till Norrtälje. Det ska bli kul att träffa honom, var ett bra tag sen.

Är lite för trött för att berätta om hela helgen, men jag lovar, det kommer.

PUSS!
//Lillis

Palma

Nu skriver jag mitt sista inlägg innan jag åker bort. Ska bli riktigt skönt med lite miljöombyte och solterapi.
Jag är så dålig, har inte äns packat än, skulle ju ha gjort det igår men jag var så trött att jag somnade framför tv:n. Två saker är i alla fall nerpackade- två cocktail klänningar. Sofia ringde i går kväll och tyckte vi skulle klä upp oss riktigt rejält på mallis :) I Stockholm är det inte lika kul att ha "fin klänningar", man känner sig så overdressed- men nu ska det bli kul. Den ena är klar blå i chiffong och den andra ser ut som en liten mintgrön bakelse med tight liv och  volanger som heter duga. Låter inte så fint, men lovar att  lägga up bilder när jag är tillbaka :)
Nu får ni nöja er med en bild på Palma.      


Soooo long mina vänner! Ses igen på söndag.
Kramar
//Lillis

Hej där ;)

Här är jag och Johanna med stort J. Vi är ganska snygga när vi väl försöker. (Nu har hon fått vara med så mycket att jag kanske ska byta namn på bloggen till lillis&johannaslife... Eller något liknanade.



Det här var i alla fall ett test för att se om jag kunde lägga upp bilder- Det kunde jag :)

Nu ska jag sova och sen bär det av till Spanien, Mallorca, PALMA!
Ha det så bra i kalla Sverige!
Nattis!
//Lillis

...

Just nu är jag riktigt ledsen. Har inte riktigt någon aning om varför, men känner mig helt tom. Som om något hemskt har hänt eller kommer hända. Förhoppningsvis är det bara resfeber, som jag i och för sig aldrig får, annars vet jag inte. Är på jobbet, men skulle så mycket hellre sitta framför en varm brasa med varm choklad, en stor filt och ett par stora armar som kramar mig. Men vems armar skulle då det var?! Ingen aning, eftersom jag inte ens kan bli kär.


//Lillis

JOHANNA MED STORT J

Eftersom Johanna inte kännde att hon var med tillräckligt i min blogg får hon nu ett inlägg endast dedikerat till henne- GRATTIS NU ÄR DU KÄNDIS!

HAHAHA, nöjd?!


PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS!

Senast...

...ätit: Ben & Jerry´s Cockie Dough.
...kramat: Johanna (med litet j, hahahaha)
...låt jag lyssnat på: Shine on
...sett på tv: Sex and the city
...saknat: Eva.

Nattis!
//Lillis

Att sakna

Det är jobbigt att sakna. Alla reser ju ifrån mig! Lund, Kalmar, Florens, Tokyo. Ha det så kul! Unnar alla allt gott, men ni är ju inte här. Och utan er blir mitt liv väldigt mycket tråkigare.

Love!
//Lillis

I ditt ansikte

Det kommer komma ett nytt program på tv 5 med Magnus Betnér där han ska göra stand up, som vanligt alltså, men istället för sin vanliga betalande publik ska han "snacka skit" till just sin publik. Tex prata om svenska kyrkan för svenska kyrkan. Jag kan knappt berga mig- I LOVE HIM!
Han är grym på det han gör PLUS att han är en "varsomhelst-hursomhelst-närsomhelst"....



Skulle haft en bild på honom men eftersom mitt internet inte tycker om mig så skiter det sig. Ni får helt enkelt tänka er att jag har en riktigt snygg bild på honom här :)

Men nu ska jag sova och drömma om min Magnus!
//Lillis

Grym söndagseftermiddag

Igår träffade jag Sammi, han som lärde mig att göra hjärtan på mina lattar. Det var riktigt lyckat! Vi fikade på EH Stureplan för att sedan titta på Wall e. Den var grym :)

God natt!
//Lillis

forts. Barn

Har kommit på en till riktigt irriterande sak som måste vara med på min lista över jobbiga saker gör i en klädbutik.

¤Har damp= gömmer sig mellan alla herrskärp så de håller på att ramla av, gömmer sig bland kläderna, ber MIG att vara tyst så hams mamma inte ska hitta honom, ta av handen på en av Johannas så finklädda torsos (ja Johanna, du läste rätt!!)

Den här ungen är på min blacklist.

Nu tror ni säkert att jag tycker illa om alla barn, men det är absolut inte sant. Jag ogillar bara barn som inte kan uppföra sig. Fast vad som faktiskt är värst är att det egentligen är föräldrarnas fel att ungarna beter sig som de gör, men sen får ju barnen skit för att deras mamma eller pappa tycker att de är "så söta" när de leker kurragömma. Man måste förstå att det finns saker som inte är okej att göra i butiker. Tänk om jag skulle komma in på deras jobb och börja slänga runt deras viktiga papper, tappa bananer på golvet utan att plocka upp dom (det har också hänt) eller kanske leka med deras datorer. Undra hur gullig dom skulle tycka jag var!
Så som ni märker borde det nog stå uppfostran som rubrik.

Nattis!
//Lillis

Agenda

Så här såg/ser min helg och de kommande dagarna ut:

¤Fredag- jobba 9:55-19, dricka drinkar med Johnny, sova.
¤Lördag- jobba 9:55-17, äta middag hos mamma, Johan och Oskar som kommit upp från Gränna, ta en kvällspromenad, sova.
¤Söndag- jobba 10:55-17, fika med Sammi på EH Stureplan, skriva packningslista till Palma :), sova.
¤Måndag- LEDIG, ta en morgonpromenad 8:30-9:30,  tvätta 10-13, städa hela lägenheten mellan tvättningarna, hämta mitt pass ute i Nacka, ta med mitt modem till 3 och få det uppdaterat (om jag förstod Kikki rätt), äta middag med pappa, sova.
¤Tisdag- jobba11-19, ha "kyklick/bacon-kväll" med Louise, sova.
¤Onsdag- ta en morgonpromenad 6:30-7:30, jobba 9-17, PACKA!!
¤Torsdag- Dra från Sverige, dricka drinkar, sola, bada, shoppa, FESTA, SOVA!!!!

Shing!
//Lillis
 

Barn

Jag har alltid tyckt om barn och redan som liten ville jag ha många barn. Men sen jag började jobba på MQ har det kommit inn så många jobbiga ungar att jag börjar ändra mig. Så nu har jag gjort en liten lista, eftersom det är det bästa jag vet, på det jobbigaste barn kan göra i en klädbutik:

¤Skrika, helt utan anledning.
¤Äta glass och, när de är klara, gömma glasspaketet I en klädhög!!!
¤Gömma sig under borden där det ligger kläder.
¤Dra ner alla underkläder från väggen.
¤Kasta kläder på golvet.

Ibland undrar jag om jag verkligen var så korkad som barn. Hoppas verkligen inte det!

Nu måste jag sussa! Nattis!
//Lillis

HOTHOTHOT

Det är så galet varmt på jobbet idag! Både jag och Kim har ringt till Skanska och klagat, men inget har hänt. Nu har vi båda huvudvärk. BLÄ!
Idag ska jag gå och dricka öl med en "arbetskamrat" (vi jobbade ihop på midnattsloppet)- det ska bli skoj! Fats jag kommer väll komma dit helt dövarm och trött...

Det är verkligen trisst att blogga utan blider. Ska snart lära mig hur man lägger upp mobilbilder dock!

Puss
//Lillis

Förlåt!

Ber så hemskt mycket om ursäkt till min kära Kikki! Var inte meningen att avslöja SATC filmen, men det står ju inte allt som händer i alla fall :)

PUSS!!

Krogspaning

I fredags skulle jag och min kära väninna Sophie ut och slira. Hon var precis hemkommen från staterna så vi hade en hel del att prata om. Det började med några glas hemma hos henne och sedan styra vi kosan mot Village (som tydligen är the place to be). Väl där var vakterna väldigt otrevliga och jag fick en glasbit i min drink (!). Utöver detta hade jag på mig obekväma skor- jag kunde knappt stå, ILLA! Det hela slutade med att vi satt oss ner och spanade på folk. Något som är väldigt underskattat på krogen. Vi såg allt från Anna, 35 med ljusa jeans utan passform och hårband till Lolita, 17 med röda klänningen och strasskorna. Jag har funderat på vad som  var värst, för uppklädd, eller för nerklädd. Och, svensk som jag är har jag kommit fram till att lagom faktiskt är bäst :)

Nu ska jag börja jobba lite igen!
//Lillis

SATC

lovevlovelovelovelovelovelove.
Såg filmen i söndags, den var underbar. Det känndes som om fyra av äns bästa vänner kommit hem från en väldigt lång resa. Det hade ju hänt hur mycket som helst! Sam fick erkänna att hon är huvudpersonen i sitt liv, Miranda lärde sig att förlåta, Charlotte kännde sig trygg i sitt liv och fick den bästa överraskningen någonsin och Carrie fick sin MR BIGG!

De må sägas att serien är ytlig, men SATC är också fylld med kärlek, glädje, sorg, men mest av allt den starkaste vännskapen någonsin.
lovelovelovelovelovelovelove.

I did it!

6.30 sharp var jag uppe i morse och tog en 45 min lång powerwalk. JAG ÄR SÅ BRA! Nu sitter jag på jobbet och har precis ätit pannkakor :) Mumma.

Johanna klagar på att jag skriver när jag ska visa henne bloggen så hejdå :)

Kramar!
//Elin

Imorgon

Jag ska upp tidigt imorgon. För jag ska träna (!). Alla som känner mig vet att jag gått på alla dieter som nånsin uppfunnits. Vissa funkar ett tag, men jag slutar lika snabbt som jag startar. Därför kom jag (läs, efter mycket tjat från Johanna) på den briljanta idén att börja ta det här med träning seriöst. Så. Alltså. Imorgon. 6.30. TRÄNA. Jag har ju ett gymkort, men jag tror jag börjar lite lugnt med en powerwalk.

Kram!
//Elin

11,5 timmar

sömn. GALET! När jag vaknade hade jag sovit för länge, så hela dagen har jag gått runt och gäspat. Konstigt att det blir så. Helt fel egentligen.

Idag kom det in en utvecklingsstörd tjej i butiken där jag jobbar. Det första tjejen säger är: "Har ni några fräcka kläder?". Jag vet att jag är en dålig människa, men jag är SÅ dålig med utvecklingsstörda. Kan inte hjälpa det! Och sen när hon öppnar upp med det blir det ju inte bättre. Men jag försökte vara proffsig och frågade vad det var för kläder hon letade efter. Svaret kunde inte bli sämre: "Pants, jag vill ha ett par fräcka pants". VA FAN SVARAR MAN PÅ DET??! Pants, really?! Det blev ju inte bättre när jag vände mig och min arbetskollega Johannas stog och små skratta. Men man ska väll vara med om allt.

Jag ska lära mig lägga upp bilder snart, ska bara skaffa en kamera först :)

Kramar
// Elin

2 år sen

Precis, eftersom jag är två år efter alla andra att skaffa en blogg tänkte jag bespara er en lång presentation och köra 10 snabba istället!

Snabb               Långsam
Sommar           Höst  
Resa                 Shoppa
Simma              Promenera  
Katt                    Hund
<20                    >20
Blå                     Rosa
Regn                 Sol  
Högklackat       Gympaskor
Sjunga               Måla

Nu måste jag sussa lite. Är helt slut. Men det här med att blogga ska bli kul.

Nattis!
//Elin

RSS 2.0