Alkohol



Känner du igen dig i reklamfilmen? Det är det nog ganska många som gör. Jag vet själv att jag gör det eller gjorde i alla fall, men efter en händelse så tar jag det väldigt lugnt med alkoholen och går gärna ut efter bara ett gals vin eller några Shirly Tempel. Har du någonsin funderat på varför just du alltid får minnesluckor, bråkar mest, ramlar och är med om de pinsama sakerna så tycker jag du ska prova en vit månad, men fortfarande gå ut som du gjorde förut. Då kommer du komma underfund med att det inte är så farligt att inte vara fullast jämt och faktikst riktigt skönt att ha en söndag då man slipper huvudvärk och illamående. Innan jag gick ut nykter kännde jag alltid en sorts press på att bli alltid skit full bara för att våga vissa saker, dansa, snacka och ha kul. Nu vet jag att man bara ser urpuckad ut när man dansar onykter, man pratar om väldigt puckade saker och avslöjar hemligheter och ha kul, det kan man absolut ha utan, eller i alla fall mycket mindre alkohol! Med det här menar jag inte att man alltid behöver vara spiknykter, det är klart man kan dricka lite extra ibland, men inte varje gång du går ut! Våga vara dig själv, för det är världens sämsta myt att man är sig själv när man är full- man är bara odräglig och dum i huvudet!

PUSS!!
//Lillis

Vem är vem?

Jag utlyser härmed en tävling! Den som kommer på vem som är vem av dessa två lovar jag en puss, så det är bara att gissa på!



Agnes och Agnes, eller?

PUSS!
//Lillis

Sjuk+tjejblaska=sant

Nu har jag vart på Ica och shoppat en Vecko Revyn för att fördriva tiden mellan alla nysningar. Gillar egentligen inte tidningen sen Ebba von Sydow tog över men jag måste ju ge Louise Bratt en chans att visa vad hon går för plus att de andra tidningarna som fanns har jag redan på jobbet så den fick det bli. Och tänk så glad jag blev när det på första sidan är en dubbel ad på Paris, Kate & I (vårt nya partymärke på MQ) och på andra min rosa/guldiga underbara mobil. Men nu måste jag ju läsa i den också.

PUSS!
//Lillis

Första måndagen i november

Den dagen blir en nystart. No more chips, godis, läsk, socker och snabba kolhydrater. Jag ock Fredrika ska mäta oss och sen se hur det går. Min plan är även att promenera 45 minuter om dagen. Hoppas bara det funkar, ska ju till Thailand snart och då vill man ju må bra av vad man ser i spegeln. Ska ju trotts allt visa mig i bikini två veckor.



I'm gonna miss it!

PUSS!
//Lillis





Sjuk

Jag har varken tid eller råd, men blir nu blev jag sjuk endå. Tusan! Mår illa, fryser och snuvar, verkligen inte kul alls.
Men en rolig sak är att jag var hos frisören idag och valde ut mitt blivande hår! Kommer bli tre olika blonda nyanser för en så naturlig look som möjligt. För er som inte förstår vad jag pratar om är det såklart mitt löshår jag ska sätta i på tisdag.

Nu är jag så otroligt trött!!
PUSS!!!
//Lillis

Warm Cotton

från parfym serien Clean blev min idag. Den luktar himmelskt, precis som nytvättade kläder. Visst är det en underbar doft. När det är kallt ute och man går förbi en tvättstuga och det kommer ut varm, nytvättad luft. Nu kommer JAG vara den nytvättade luften!



Nytvättad Lillis

PUSS!!
//Lillis

Glad-dag

En så underbar dag på jobbet. Allt gick så bra. Alla kunder var så bra. Jag var så bra.

Imorgon har jag min lediga dag, ska bli super skönt. Ska fika, träffa Bella, gå och få hårkonsultation, sola och städa om jag hinner!

PUSS!!
//Lillis

Ovilkorlig kärlek

Ovilkorlig kärlek. Jag tror alla behöver minst en. En sån kärlek som vet redan innan du berättat, glädjas med dig, sörjer med dig och kramar dig precis när det behövs. Men främst älskar dig vad som än händer. Jag har fler än en. Och för det är jag så tacksam. Ni vet exakt vilka ni är.

Boston Teaparty

Njaa, inte riktigt min kopp av te! Filip och Fredrik har redan hunnit peka ut sina gamla klasskompisars könsorgan, diskuterat vilka politiker som rökt på och pratar nu om bögringen (spottkoppen vid T-Centralen). Helt onödiga saker som jag borde tycka vara skitkul eftersom jag har så dålig humor, men just nu känns det bara patetiskt och tråkigt. Har man ingen bättre idé över ett program så strunta i det! Jag har alltid gillat Filip och Fredrik, men det här är ju inte bra! Man måste inse när det är dags att sluta. Okej, de behöver inte sluta att göra program för de innan har vart riktigt bra, men varför inte nöja sig med det! Fortsätt med det bra och ut med det dåliga!




Kan dock inte sluta titta på det för Fredrik är så snygg, sådär töntsnygg!

PUSS!!
//Lillis

Tjejmiddag

Hade världens bästa och mysigaste födelsedagsmiddag igår. Fick en jätte rolig överraskning när plötsligt Kikki ringer på dörren- MIN KIKKI! Hon skulle ju vara i Lund trodde jag så fatta va glad jag blev!! Efter det droppade tjejerna in en efter en och kvällen blev bara bättre och bättre :) Jag umgås med ganska många olika människor så de flesta kännde inte varandra (trodde ju jag) men när middagen var över hade nästa alla hittat någon connection. Till exempel Johanna (med stort J) och Johanna (min gammla granne) som hade tränat gymnastik som barn, eller Johanna (med stort J) och Fredrika som hade vart på Kreta ihop när dom var typ 10 år gammla- SJUKT!
Fick i alla fall jätte fina saker, till exempel en hångelbok (där jag nu ska skriva upp alla jag hånglar med) och en inspelning i Kikkis killes studio (jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)! Älskar er alla tjejer!!!



Min klädsel:
Lång tröja liknande american apparel fast med lila spets baktill (Topshop)
Hög vippig tyllkjol (Paris, Kate & I)
Strumpbyxor (Topshop)
Skor (Zara)

Skulle haft fler bilder men smart som jag är glömde jag köpa minneskort till kameran.
PUSS!!
//Lillis

Today

Idag har jag en riktigt stressig dag och jag har inte riktgt kommit på hur jag ska lägga upp den. Men de här sakarna ska jag hinna med i alla fall:

¤Sola
¤
Byta två tröjor
¤Köpa ny tröja
¤Handla mat
¤Laga middag
¤Fixa iordning hemma hos pappa inför kvällen
¤Duscha, sminka mig, fixa stassen


Åh, hur ska jag hinna det här då? Måste nog ta med mig allt till stan, sola, byta kläder, handla och sen fixa mig hos pappa. Ja, så får det bli.
Ikväll blir det party!!

PUSS!!
//Lillis

Tyll till middag!

Japp, jag hittade världens finastesötastenussigastesnyggastesexigaste-kjol att ha på mig imorgon. Den är från vårt ny partymärke, Paris, Kate & I, som vi hade lansering av i torsdags. Har en svart tajt t-shirt att ha upp till, mina "porrskor" (gladiatorsandaler, fast med skyhöga klackar på), hög knut mitt på huvudet och lite snygga smycken i guldtema.



Min älskling (kjolen)!! Dock kommer jag stoppa in min tröja så man ser den fina kanten.

PUSS!!
//Lillis (som kommer vara snyggsnyggsnygg på lördag)



Snygg-fransar

För ungefär två år sedan läste jag om en ögonfransböjare som värmde upp ögonfransarna och därav gav bättre effekt än vanliga ögonfransböjare. Jag tyckte det lät superbra eftersom jag böjer mina dagligen, så jag traskade iväg till Åhléns för att inhanlda en. Men den kostade 400 kr (en vanlig ligger på ca 30kr)!! Svindyrt tyckte jag och gick därifrån. När jag några veckor senare tagit en dusch (jag tog några innan, men det var just den här duschen som är relevant) och fönade håret kom jag på den briljanta idén att man ju kunde värma upp ögonfransböjaren själv- med fönen!!! Det funkade super bra och fransarna böjs mycket lättare plus att man slipper trycka så hårt för att få dom snyggt böjda. Men det bästa av allt är endå att jag FORTFARANDE använder den där 30 kronors böjaren! Så för er med raka ögonfransar- prova, det funkar! (Kom dock ihåg att böjaren värms upp snabbt så ca 5 sekunder räcker, värmer ni den längre kan ni bränna ögonlocken!)



Lycka till allihop!

PUSS!!
//Lillis

 

ÄNTLIGEN!

Nu har jag äntligen införskaffat en KAMERA! Så nu kommer det bli lite (läs mycket) roligare att blogga :D

Jag ska nog inviga den på lördag då jag har min födelsedagsmiddag.

PUSS!!!!!!
//Lillis


Ny butik

Superduperfinaunderbarabutiken!!!!

LOVE IT!

Nu måste jag sov, är så trött i kroppen efter ett 11 timmars pass. Imorrn blir det 12 timmars pass.

PUSS!!
//Lillis

Forum festen

Nu har jag fått tag på lite bilder från Forum festen :) Enjoy!



Champagne på lagret i muggar, det kallar jag glammigt!



Fina MQ brudar



Jag och Bossen på dansgolvet



Två tragiska tjejer som utgav sig att vara mig och Karin.



För det är ju faktiskt så här vi ser ut på riktigt



Jag hittade Anton stå helt själv och dricka öl medans hela MQ dansade, så jag drog upp även honom på dansgolvet.



Elin, Markus och Kim röjde loss



Se upp Victor, Johanna har hittat en ny älskling!



Yeah BABY!



PUSS på Tanton :)



Bara för att visa klänningen (som egentligen var en tröja)



Sara och jag



De tre sista tappra kvar. Också de enda som skulle jobba dagen efter :D

Var i alla fall en superkväll. Det bästa var slutet med en brownie och film i sängen.

PUSS!!
//Lillis

Typiskt byggjobbare!

Hur ser Forum ut? SOM SKIT!
När ska det vara klart? IMORGON!
Kommer det bli klart? INGEN ANING!

Ungefär så känns det inför öppningen imorgon. Hoppas verkligen dom blir klara i tid! För vår butik är helt jätte underbart fin!

PUSS!
//Lillis

Fika

Blev inget bakande idag, men en massa fikande :) Träffade Tanton och hans kompis för vad jag trodde skulle bli en två timmars fika, men det slutade med att vi gick från Espresso House vid 20.00 (kom dit vid 15.00). Vi hade riktigt trevligt och snackade huuuuur mycket som helst om allt från helkrimminella saker till MQ. Så dagen var riktigt kul. Blev bjuden på en halloween fest på fredag också. Frågan är om jag orkar gå när det bara kommer vara 18 åringar där. Man vet ju själv vad man klädde ut sig till som 18 åring, playboybunny, sexynurse eller sexy anything. Ska nog komma dit som mormor :D Haha, den 21 åriga mormorn, va tror ni om det?!



Så här porrig ser 18 åringar ut på halloween. Men som sagt mormor blir bra!
På bilden: Tanton

PUSS!!
//Lillis

Man har så kul med Toffifee

Åh, va sugen jag är på Toffifee! Minns när jag var liten och alla syskon gick för att köpa lördagsgodis. Toffifee var värsta lyxen :) Så nu ska jag nog palla mig ner till ICA och mumsa lite choklad.



För gott att motstå, MUMMA!

Idag ska jag också baka en "smaktårta" till min tjejmiddag på lördag. En vegantårta, det ni! Hoppas den är god.

PUSS!
//Lillis

E.E Cunnings

 

I carry your heart with me.
I carry it in my heart.
I am never without it.
Anywhere I go, you go, my dear.
And whatever is done by only me, is your doing, my darling.
I fear no fate,
for you are my fate, my sweet.
I want no world.
For beautiful, you are my world… my true.
Here is the deepest secret no one knows.
Here is the root of the root
And the bud of the bud.
And the sky of the sky of a tree called life
Which grows higher than the soul can hope
Or mine can hide.
It’s the wonder that’s keeping the stars apart.
I carry your heart.
I carry it in my heart.





Kiss-panik

Varför? Varför? Varför? För visst är det så att varje gång man är i närheten av ytterdörren blir man kissnödig?! Mest när man kommer hem från jobbet och har handlat på vägen så man har en massa kassar att släpa på. Det börjar redan vid porten när portkoden slås in. Sen ökar kissnödigheten successivt i hissen och när man väl är framme till dörren och ska famla efter nycklarna är man så panik kissnödig att man helst vill släppa alla kassar, nycklar och väska och kissa på sig. Nu gör jag ju självklart inte det, det skulle ju vara jätte äckligt! Men jag undrar varför det är så att man blir så kissnödig. Måste vara nått psykologiskt. Hum, konstigt det där.

Men nu ska jag sova. Har jobbat hela dagen i nya butiken-DEN ÄR SÅ HIMMLA FIN!

PUSS!!
//Lillis

Stalker Lillis

Idag har jag sett en massa kändisar :D Ibland tänker jag hur sjukt det är att man känner igen en massa människor utan att dom har den blekaste om vem jag är. Jag kom på mig själv att rätta systra mi när hon sa att Blondinbella slutat blogga. "Men så är det ju inte riktigt. Bella har så mycket att göra så hon hinner inte blogga så mycket nu. Hon har ju trots allt sina företag OCH skola att tänka på." Låter som om vi är bästa kompisar jag och Blondinbella, men det är absolut inte fallet vilket jag fick bekräftat idag när jag gick förbi henne och Nils (hennes kille) på stan. Känndes som om jag skulle gå fram och börja snacka, men eftersom hon inte vet vem jag är struntade jag i det.
Men när jag kom fram till Espresso House och både Idol-Alice och Idol-Jesper stod framför mig kunde jag inte hålla mig.

Jag: Måste bara säga att ni är så himla modiga! Jag skulle aldrig våga sjunga inför så många människor!

Alice och Jesper: Tack, det är ganska läskigt faktiskt. (Dom lät uppriktiga och glada)

(När jag sedan ser att de inte kan välja mellan en citron/vallmo muffins eller en mudcake avbryter jag dom genast)

Jag: Ta citron/vallmo muffins, dom är godast! Jag lovar, jag vet för jag har ju jobbat här. Sen ska ni be om att få dom längst fram, "first in, first out" liksom (detta betyder alltså att de färska ligger längst fram i displayen).

Alice och Jesper: Okej, tack då vet vi! (dom lät faktiskt uppriktigt glada nu också)

Det roligaste är att dom sen ber om två citron/vallmo muffins, längst fram- förlåt Niklas!



Blondinbella med en ursnygg blus från Rules by Mary



Jesper utan sin goda citron/vallmo muffin



Alice utan sin goda citron/vallmo muffin

Nu ska jag snart sussa för imorrn ska vi flytta butiken där jag jobbar :)

PUSS!!
//Lillis

Syskonmiddag

Jag och mina tre syskon, Oskar, Sara, Carolina, hinner ALDRIG ses. Oskar går på gymnasium nere i Gränna, jag jobbar och Sara och Carolina har ju skola också. Men nu, eftersom min bror glömde min födelsedag drog vi ihop en riktig syskonmiddag :) Den blev galen, som alltid när vi fyra är tillsammans. Det blev pizza, sexsnack, kiss och bajs (vi har alla lika dålig humor) och i slutet av middagen också lite blod. Min bror tyckte nämligen att det skulle vara kul att sticka in ett sugrör i min näsa. Det gjorde skit ont!!! Oskar bara skrattade när jag visade att det faktiskt blödde. "Fan va dåliga näsväggar du har Elin." Sa han. Det är vad jag kallar syskonkärlek.

Nu ligger jag hemma och tittar på Stjärnor På Is och ska snart sova.

PUSS!!
//Lillis (jag älskar mina syskon)

Freaky Friday

Har inte sett den sen jag flyttade från London (2004) men minns att jag tyckte jätte mycket om den. Och nu vet jag varför! Den speglar min och min mammas relation till punkt pch pricka! Det är som om filmen handlar om när jag bodde hemma och vi bråkade konstant! Hur hon alltid analyserade precis allt jag sa. Hur mycket jag än försökte få henne att förstå att det faktiskt bara var trötthet, lathet eller att jag helt enkelt inte hade lust lyssnade hon inte utan körde en "Elin, hur mår du egentligen?". Jag fick krupp och det var tur att jag flyttade hemmifrån när jag bara var 18 år. Att jag gjorde det har gett mig  distans till vår relation och den har blivit myckt bättre. Nu kan jag sakna henne och hennes extrema omsorg.

Nu låter det som om jag är väldigt otacksam mot min mamma men det är inte alls sant. Jag älskar henne hur mycket som helst, men ibland är det bästa att få perspektiv på ett förhållande.



Jag och mamma?



Jag och mamma!

PUSS!
//Lillis

JOBBJOBBJOBB

Det är vad mitt liv består av just nu. Jobb heeeela tiden. Idag slutade jag 19.15 och imorgon börjar jag 7.00. Skööönt. Neeeej. Men jag har i alla fall ett jobb nu när det är lågkonjuktur. Det är riktigt skönt! Fats trött blir man. Och ännu tröttare när man kollar på schemat inför nästa vecka och inser att jag jobbar 11 och 12 timmar tre dagar i sträck. Haha!
Men nu är det Freaky Friday på 5:an- London minnen eller vad?!

PUSS!
//Lillis

Tyll till middag?

Jag kommer ha tjejmiddag nästa lördag för att sen gå ut och skaka rumpa hela natten lång eftersom jag fyllde 21 i tisdags :) Har lite svårt att bestämma mig vad jag ska ha på mig bara. Funderar på en svart klänning från American Apparel och sen en tyll kjol. Tycker det är så snyggt att framhäva midjan med höga kjolar och tyll har en sån bra "rumpan-och-höfterna-försvinner-effekt" så den känns som en het kandidat.



Blir jag sådär snygg bara av en tyllkjol ska jag alltid ha den. Hela tiden. Verkligen. Jag skojar inte.

God natt!
PUSS!
//Lillis

Latte någon?

Nu sitter jag på min 15 min rast och dricker en underbart god latte och lite choklad. Och varför latten är så god är ju för att jag gjort den helt själv :) jag och killen på Wayne´s Coffee är bästa kompisar (tjejerna på jobbet retar mig och kallar honom min pojkvänn) så han lät mig gå bakom disken för att göra min egen. Jag har ju jobbat som barista på Espresso House tidigare så jag kan mina grejer. Den är precis lagom varm, 1,5 cm skum och har ett hjärta på sig. Den ni ;)



Nått sånt här, va?!

 

PUSS!!
//Lillis

Blommor!

Nu vet jag vem som skickat blommor :) Det var ingen hemlig beundrare, ingen mamma, pappa, plastpappa, plastmamma UTAN min pappas tjej plus familj (råkade först skriva mammas tjej, hade vart kul eftersom mamma är gift med en kille) :D TACK så mycket!! Eftersom jag jobbar fram till sju nästan varje dag och blomsteraffären stängt kommer jag få blommorna levererade till jobbet imorgon- yeah baby!

Vill tacka alla som uppvaktade mig igår också! Tack alla!

PUSS!!
//Lillis

SCHLAGERFEBER

Imorse på väg till jobbet tog jag som vanligt min metro och vad hittar jag på nöjes sidan om inte SHLAGER BIDRAGEN! Yes ni läste rätt :D Det ser ut som det kommer bli ett tufft startfält med både BWO, Måns Zelmerlöw, Ola Svensso och kanske en come back från Emilia (ni vet hon som sjöng "big world"). Åh, va kul det kommer bli. Ska fixa en ordentlig shlagerkväll med allt som hör till! Tycker dock att det är tråkigt att det är en massa olika "avsnitt". Ett program i Sverige räcker, då kan man ju ge 100 procent och verkligen ladda. Men i och för sig. Om Björn Gustafsson är med i år igen spelar det ingen roll :D



Snygg-Måns

PUSS!
//Lillis

Blommor?

Idag hade jag en massa grattis medelanden och grattis inspelningar på min mobil. Dock har jag ju ingen mottagning på jobbet så när jag stängt butiken fick jag alla. Men det var ett som stack ut. Ett från en blomsteraffär (!) som ville ha min kod och mitt våningsplan för att kunna lämna blommor någon skickat till mig! Men eftersom jag hörde detta halv åtta på kvällen hade dom såklart stängt :( Undrar vem det är som skickat en sån fin present! Frågade mamma, pappa, låtsatmamma och låtsaspappa, men ingen av dom är det. Funderar på om det kanske är min gudmor eller gudfar. Det får jag i alla fall reda på imorgon!



Om jag får drömma ser blommorna ut ungefär såhär- rosa, min favorit färg :)

PUSS världens bästa läsare :D
//Lillis 21 år

GRATTIS ELIN!!!!

Idag fyller jag ååååår!! Jag blir en gammal tant- YEAH!!!


Grattis till mig själv :)

PUSS!!
//Lillis

Dyslexi

Efter en påminnelse av min kära vän Johanna (med stort J) vill jag bara berätta att jag har en åkomma som heter dyslexi, alltså läs och skriv svårigheter. Därför finns det en del stavfel i den här bloggen. Hoppas ni har överseende med det :)

Imorrn fyller jag 21 gammla år!!!

PUSS!
//Lillis

Tyra Sjöstedt

Som ni alla vet så är Tyra Sjöstedt min favorit bloggare och nu har hon utlyst en tävling. Det jag behöver göra är att beskriva vad hennes blogg handlar om och om jag vinner blir min sida designad :D Och jag som fyller år imorgon hoppas att jag vinner, skulle ju vara en superbra födelsedagspresent!

Varför jag föll för Tyras blogg från första början var hennes roliga sett att visa upp en del av modeindustrin (spana in kategorin självförtroende), även om hon själv jobbar med den. Före och efterbilder på allt från sångerskor till modeller. Hon skriver även om inredning, hälsa, shopping, fester men också om saker som är svåra att tala om. Hon vågar öppna upp och berättar om hur hennes bästa vän blivit mördad, det är starkt! Att våga visa sig mänsklig tycker jag är viktigt och det är precis vad hon gör! Alla kan vi ha en dålig dag, vecka till och med månad. Vågad, stark, glad och possitiv är ord jag tycker passar in på hennes blogg så, läs den :) Cos it´s goood!

PUSS!!
//Lillis

Konstig

På senaste tiden har jag börjat fundera på alla konstiga saker jag har för mig. Så jag tänkte dela med mig av några av mina egenheter, har dock censurerat lite.

* Jag pratar ofta och gärna med mig själv oavsett om det är någon annan i rummet eller ej.
* Jag rå posar framför min helkropps spegel både med och utan kläder.
* När jag är på dåligt humör hoppar jag upp och ner i badrummet och gör konstiga miner varje gång jag är uppe i luften och ser mig själv i spegeln. Då blir jag genast mycket gladare.
* Jag sjunger så ofta jag kan och har lust. Gärna jätte högt :)
* Jag kan inte, får inte, vill inte gå på A brunnar- VEM VILL HA AIDS LIKSOM?!
* Jag gråter varje avsnitt av : Greys Anatomy, Oprah Winfrey, Desperate Housewives mm.

Har ni några konstiga saker för er?!

PUSS!
//Lillis

Personalfest

Igår hade hela Nacka Forum personalfest i Dieselverkstaden, riktigt lyckat! Hela MQ rockade loss på dansgolvet (inklusive bossen). Efter detta drog jag, Elin och Johanna (med stort J) in till Soap Bar. Det var skoj, men alla hade så ont i fötterna så vi åkte hem ganska snabbt. När jag kom hem och tagit av mig skorna la jag mig i sängen och åt en brownie jag köpt med mig från 7eleven- MUMMA!!

Riktigt lyckad kväll och eftersom jag tog det lugnt med drickan mår jag helt superb! Ska nog ta en uppfriskande promenad på söder i eftermiddag. Någon som vill följa med?

Ska fixa bilder från festen så snart jag kan, då får ni se min hårförlägning också :D

PUSS!
//Lillis

Johanna (med stort J) och jag

På Amabssadeur en sommarkväll:

Äcklig kille på stället: "Är det h&m brudarna som är ute ikväll eller?"
Johanna: "VA SARU??!!"
Äcklig kille på stället: "Oj, asså jag menade MQ."
Johanna: "Humpf..."(vänder på klacken och dansar åt andra hållet)

Vakt: "Sätt på dig skorna för fan så du inte trampar på glas."
Elin: "Jag trampar hellre på glas varje dag resten av livet än å sätter på mig dom här skorna."




Vi är ganska snygga

PUSS!
//Lillis

Mina favoriter

Här kommer mina favoritbloggare:


1, Tyra Sjöstedt- Hon är äkta, rolig, ödmjuk och vågar vara sig själv. Hon lyssnar och svara på frågor till sina läsare, är en tjej man kan relatera till.
2, Isabella Löwengrip- Att våga stå för sin åsikt är viktigt och det gör hon verkligen, utan att backa för en diskusion. Sen håller jag oftast inte med henne, men det är en annan femma.
3, Kenza Zouiten- En bra mode/vardagsblogg. Svär, tycker och shoppar- I like!
4, Mikaela Tham- Min kära vän Kikkis lillasyster. Den första modebloggen jag började följa. Hon är så duktig på att blogga att hon har en till blogg på jobbet! Bra jobbat!
5, Katrin Zytomierska- Jag skrattar alltid lika mycket varje gång jag läser hennes blogg. Oavsätt om hon är glad, arg eller kär så blir jag alltid på bra humör.
6, Amir Akrouti- Rolig, kaxig och ärlig bloggare. Han är gay och stolt över det. Härlig kille!

Dess bloggare förgyller mina lunchraster och tråkiga kvällar varje dag :) Tack för det!

PUSS!
//Lillis

Idol stylare...

Förra veckan såg jag Idol-Jazmina Simic ha en jacka från MQ på sig så jag berättade det för min chef. Då får jag reda på att idol stylisterna tydligen plockar kläder från MQ, så ikväll såg jag söta Anna Bergendahl ha på sig en likadan kjol (fast hon hade den i svart och jag i grått) och likadant linne (fast hon hade ett rosa och jag ett i lila) som jag har. Så vill ni se ut som riktiga idoler- spring till närmaste MQ och inhandla er outfit :)



MQ klädd från topp till tå

PUSS!
//Lillis

Tvivlare

Jag orkar inte med att jag alltid ska tvivla på mig själv. Jag tvivlar på mig själv när jag ser på mina vänner och hur de alltid lyckas. Jag tvilar på mig själv när jag träffar killar. Jag tvivlar på mig själv när jag är på jobbet. Det spelar ingen roll hur många gånger man får beröm för sen när man gör något fel så försvinner alla bra ord och allt jag har kvar är bara allt negativt . Sen går jag runt och ältar det flera dagar. Vad kunde jag ha gjort annorlunda, bättre? Ofta, när det gäller jobbet, kommer jag på något jätte smart som jag skulle sagt eller gjort, men när det kommer till killar finns det aldrig något att göra. Jag var mig själv, det var därför jag blev dumpad, eller det var därför han gjorde så eller så. Jag har försökt ta mig ur det här negativa tänkesättet, men det är riktigt svårt. Visst jag kan titta  mig själv i spegeln varje morgon och dra en massa mantra om att jag är bra, snygg och smart men sen på bussen sitter jag ändå där och tittar på den där snygga tjejen som nog har det perfekta livet med sin perfekta pojkvänn och sina perfekta v'änner medans jag bara är tjejen som gör allt fel! Vad ska jag göra?! Jag orkar inte med att vara såhär längre. Jävla skit!

//Lillis

GRATTIS!

Till mig själv som nu är heltdisanstäld på MQ Nacka Forum- Jag är så bra! Fast jobb, fast lön :)

PUSS!
//Lillis

Trött

Jag är så trött. Konstant. Hela tiden. Sen mår jag illa också. Det är synd om mig. Fast endå var det en bra dag idag.

Puss!
//Lillis

Tips från coachen

Bland det härligaste som finns är att ha helt nyrakade ben och gå och lägga sig i en renbäddad säng! Det är precis det jag gjort nu så jag tänkte delge mina läsare mitt bästa rakningstips- herrakhyvlar och då framför allt "Gillette Fusion". Den är så sjukt bra! Man får de lenaste benen någonsin! Men glöm inte att smörja in dom efterråt så dom inte blir torra :)


Dina håriga bens värsta fiende

PUSS!
//Lillis

Sooolig dag!

Idag hade jag min lediga dag. Det har vart sol hela dagen så jag har promenerat och vart ute så mycket jag bara kunnat. Började dagen med att åka till Söder för att betala sista betalningen på Thailandsresan (mamma hade satt in pengar). Sen drog jag mig till Stureplan för att uppdatera mitt mobila bredband på 3 och fika med Johanna. Åh, vad jag har saknat henne. Jag och Johanna har kännt varran sen vi var 8 eller 9 och bodde på samma gård, men nu har vi inte setts på nästan ETT ÅR!! Efter en mysig fika och promenad träffade jag upp Louise för en till fika, vilket slutade i middag för min del. Så min dag har vart jätte mysig med underbara vänner :D


Hur har er dag vart? Njutit av solen?

PUSS!
//Lillis

I brist på annat...

...ska jag dela med mig av en lång lista :)

BRUKAR DU:

Titta på dig själv i spegeln: Alltid. Ofta. Mycket.
Gnälla: Faktiskt, men jag brukar också vara glad.
Skrika: Bara när jag är stressad eller frustrerad. Kanske när jag diskuterar också. Och när jag bråkar. Och när jag är glad. Okej, jag skriker ganska ofta.
Sova: Ja. Behöver minnst 8 timmars sömn annars är jag ett vandrande lik dagen efter.
Ha ångest: Brukar? Nej. Har haft? Ja.
Skada dig själv med flit: Endast när det gäller att träffa fel killar. Jag vet att dom inte är bra för mig, men lik förbannat fotsätter jag träffa dom.
Ta mediciner du inte borde ta:
Nej.
Vilja dö: Nej.
Drömma mardrömmar: Mer när jag var yngre. Då var det drömmar om dinosaurier och mördare. Nu drömmer jag mer mardrömmar om att komma försent till jobbet, bli vräkt eller liknande- gammal man blivit!
Drömma sexdrömmar: Haha, ja med de mest konstiga människorna med i drömmarna!
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Inte längre. Men när jag var yngre var jag vänster ett tag och använde palestinasjal, sminkade mig inte för att nästa år ha idomin på läpparna och rosa pikétröjor.
Klä dig i svart: Absolut, det är grymt snyggt! Bara man inte BARA har svart. Kombinera det med olika färger också.
Gå till kyrkan: Nej, mer när jag var yngre och sjöng i kyrkokör. Fast på julen brukar jag bli lite kristen och gå i kyrkan på lite konserter.
Gå i skolan: Nej. Jag jobbar ju. Men snart kanske. Börjar sakna att plugga.
Röka: Nopp
Ha sex: Min mamma läser min blogg så nej, jag är fortfarande oskuld ;)
Ljuga: Nej, det är jag så dålig på så jag kan inte även om jag skulle vilja.
Hata folk: Nej, men jag ogillar många kanske ofta. Finns väldigt få jag hatar.
Lita på folk: Ja. Ibland lite för snabbt. Är fortfarande godtrogen och naiv, men hellre det än cynisk.

VEM:
Saknar du:
Många! Rakel, Bella, Kikki, Eva, Emelie, Emil... Och några till.
Vill du döda: Ingen.
Rörde dig sist: Louise.
Vill du slå: SVT som slutar sända Bollibompa på 1:an. VADÅ BARNKANALEN?!
Kysste dig sist: ---------
Vill du kittla: Anton. Helst när han står med en kund i kassan, HAHA!
Kramade du sist: Louise.
Vill du prata med: Rakel! Come back to me älskling!
Skrek du på sist: Oj, svårt. Minns inte. Kalle kanske.
Vill du vara som: Jag borde skriva mig själv. Men det skulle inte vara sant. Skulle nog vilja vara som Christina Aguilera. Gift, med barn, galen kropp, grym karriär och en av de bästa rösterna (enligt mig) som finns just nu.
Sårade dig sist: Jag själv.
Gjorde dig riktigt glad senast: Minns inte.
Fick du sms från senast: Fredrika.
Ringde dig senast: Sofia
Är snyggast på jorden: Oj, svår fråga. Det vet jag inte. Men av de jag känner till så ligger Jessica Alba och Johnny Depp högt på listan.

HAR DU:
För många vänner:
Absolut inte. Vänner kan man aldrig få för många av!
Förföljelsemani: Nej?
Tvångstankar: En massa! En av dom är att jag när jag sitter i bilen alltid måste spänna ena skinkan när jag åker förbi en ljuslykta. Räkna bilar två och två är också poppis, det måste alltid bli jämt. Sen har jag lite fler vi inte behöver gå in på.
Någon annan psykisk sjukdom: Hoppas jag verkligen inte!
Någon fysisk sjukdom: Astma, allergi och haft en tumör.
Någon skada: Inte mig veterligt.
Färgat håret: Färgat, slingat, klippt, förlängt. You name it!
Brutit några ben: Nej.
Några piercings: Tre i örona.
Egen dator: Jopp.
Bra självförtroende: När det krävs.
Kysst någon: Klart jag har!
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej.
Bjudit ut någon: Ja, det har jag
Varit kär: Två gånger
Dumpat någon: Njaae.
Stulit någonting: Aldrig. Inte ens tagit ett 50 öres tuggumi.
Lämnat landet: Såklart jag har!!
Tuttat eld på nått: Inte vad jag minns.
Gjort något olagligt: Japp.

HUR:

Går du: Ganska vanligt tycker jag allt.
Svarar du i telefonen: Beror helt på vem som ringer.
Fördriver du tiden: Jobbar, shoppar, festar, tittar på TV, bloggar, sover...osv.
Mycket pengar har du: Så mycket som jag får i lön.
Tjänar du pengar: Står och säljer kläder på MQ i Nacka Forum.
Ofta diskar du: Det vill ni inte veta.
Ofta städar du: Det vill ni inte veta.
Många stör du dig på: Lite olika kategorier.
Ofta träffar du din familj: Så ofta jag orkar och hinner.

TROR DU:

Att du kommer bli något: Det beror helt på hur man deffinierar att bli något. Jag tror inte jag kommer bli rikast i världen. Men jag tror jag kan bli stolt över mig själv en dag.
På gud: Jag är som alla andra svenskar; jag tror på något :)
På rymdvarelser: Nej.
Att folk tycker om dig: Jag vet att många tycker om mig. Jag vet också att det finns folk i min närhet som ogillar mig. Men de är inte ens värda min energi, så jag bryr mig inte.
På ett liv efter detta: Jag tror inte, men jag hoppas.
Att fiskar kan tänka: Säkert.
Att du kommer leva länge: Jag tror jag kommer leva lyckligt. Sen är det ju ett plus om det blir längre än 40.

Så där ja, nu vet du allt om mig :)

PUSS!
//Lillis

Svar på tal

Efter ex antal klagomål från vänner och bekanta över mitt shoppande har jag faktiskt en riktigt bra förklaring. Tänk dig att du jobbar med mobiler och kommer med en Nokia 3310 till jobbet. VA?! Det går ju inte. Och det är precis samma sak som om jag skulle komma med gammla kläder till jobbet. Funkar inte riktigt va?! Säger inte att jag alltid måste ha det absolut nyaste, men nästan :)


Så här vill man ju inte se ut varje dag!

PUSS!
//Lillis

SHOPPING

Minna vänner. under mitt blogguppehåll har jag hunnit shoppa en del...DAMN ATT JAG INTE HAR NÅGON KAMERA! Har inhandlat en svart stickad mössa, en svart vippig kjol med knäppning höööögt upp, en grå lång stickad kofta och grovstickade strumbyxor i både offwhite och svart. Som ni förstår är det riktigt inne med stickat så spring och köp er något varmt eller lär dig sticka :)

Säger det igen, tusan att jag inte har någon kamera!

PUSS!
//Lillis

Kärlek till mina vänner

Efter några dagars funderande känner jag mig bättre. Jag vill tacka alla mina underbara vänner som finns här för mig hela tiden- ni är bäst! Ni stöttar mig när jag är osäker på mig själv, kramar mig när jag är ledsen och uppmuntrar mig när jag är glad, det är precis så riktiga vänner gör. TACK!

Back again!
//Lillis

RSS 2.0