Mensvärk i tv



Varning för känsliga läsare!

Ligger hemma i min säng och har jätte mensvärk, i ryggen, blää! Men man ska vara glad att man slipper få en filmad spya pga det i TV i alla fall. Haha!

Imorgon blir det sista dagen jag jobbar med Kim på jobbet :( Hon kommer gå på mammaledighet och vem vet om jag är kvar när hon kommer tillbaka?!

PUSS!
//Lillis

Thailand, here I come!

Nu har jag packat klart min Thailand packning. Känns bra, men nu börjar jag få en riktig resfeber. Jag är suoer nervös, och det brukar jag inte vara. Känns lite som om jag fyller år, haha! Pirrar i magen och jag går runt och är jätte otålig. Vill ju bara att det ska bli lördag så att jag är i Thailand och sooooolar på en härlig strand. Inhandlade solskyddsfaktor så jag inte bränner mig där borta. Man vill ju ha färgen så länge man kan.
Men jag måste faktiskt erkänna att jag kommer sakna er i Sverige lite i alla fall.

PUSS!
//Lillis

Addicted

Kikki säger: men audrina måste ha fejt tuttar lr?
Kikki säger: vet du d?
Lillis säger: nej, vet inte...
Lillis säger: men hennes syrra har ju ganska stora ochså va?
Kikki säger: vet ej
Kikki säger: lillis luska!
Lillis säger: hahaha, kanske borde det
Lillis säger: vette 17
Lillis säger: kollade lite från första till sista och dom har ju blivit större, men dom ser inte så jävla fasta ut
Lillis säger: kan vara äkta
Kikki säger: jag e osäker
Lillis säger: mm, svårt det där

The Hills nördar eller vad??

PUSS!!
//Lillis

Veckans låt



Motivering:
Nu är det snart jul, men jag har ingen som  helst julkännsla så nu drar jag faktiskt till med en jullåt :) Den här låten är en av mina favvisar i juletid. Blev helt kär i låten när den spelades upp i filmen "Love Actuelly"och sen dess går den varm på min dator. "All I want for christmas is you", urgullig text och Mariah Carey sjunger ju som en gudinna.

PUSS!!
//Lillis

Från Mikaelas blogg

Jag såg på Mikaelas blogg att hon skrivit 20 sanningar om sig själv och jag ska inte vara sämre:

1, Jag kan inte bestämma mig om jag tycker mest om mig själv som brunett eller blondin.
2, Jag köpte en daimtårta till min 21 års dag och åt upp hela själv.
3, Jag tycker om att städa mitt badrum, men HATAR att städa mitt sov/mat/vardagsrum. (Man ser ju hur rent det blir i badrummet, men det ser banne mig likadant ut i det andra rummet som innan jag städade!)
4, Jag har extensions and i love them!
5, Jag går in på facebook och kollar på taggade bilder på mig själv och "rensar upp" minst varranan vecka.
6, Jag är luktgalen och har över 20 parfymer.
7, När jag mår som bäst är jag omgiven av musik.
8, Jag överanvänder mjukmedel- det luktar ju så gott!
9, Jag är den sämsta förloraren jag känner.
10, Jag har dåligt pigment. (Ser ut som en kräfta som käkat prickikorv när jag solar)
11, Jag har vart med i ung vänster.
12, Jag har vart märkesbög.
13, Jag är dyslektiker.
14, Jag tror att om alla älskade musik skulle det vara fred på jorden.
15, Jag har inget körkort.
16, Jag har flyttat 4 gånger på ett år om två månader! Det ni!
17, Jag är skit rädd för smådjur. Så till den grad att jag började gråta när jag såg en spindel sist.
18, Jag känner mig ofta gammal.
19, Jag är den mest otekniska människan jag känner. Jag blir stolt när jag bytt en glödlampa.
20, Jag är sååååååååå värd min semester till Thailand!!!!

Yeha baby, så var jag klar!

PUSS!!
//Lillis

Grattis!

Jag skulle vilja passa på att säga grattis till tre artister som firara 10 års jubileum: Petter, Markoolio och Christina Aguilera. Ganska rolig blandning av musik, men för mig har alla haft en era i mitt liv. Jag har till och med vart på konsert i globen för att se Markoolio, det ni :) Petter lyssnade jag ganska mycket på när jag var runt 12-13. Han bodde och rappade om söder, där jag bodde hela min uppväxt så jag trodde mig väll kunna relatera till hans texter (vilket var ett skämt). Christina Aguilera har jag alltid tyckt om. Hon har en sån otrolig röst och så fort hon står på scen skiner hon.

PUSS!
//Lillis

Osmakligt

Situation: Jag arbetar i butik. En äldre man (ca 45-50 år) kommer in och komenterar att mitt namn är ovanlig. Elin. Jag svarar att det var det tredje vanligaste namnet att döpa sin dotter till 1987, då jag är född. Han skulle komma tillbaka dagen därpå och att jag då stod i kassan. Japp. Dagen efter står han där igen, nu med en 12 årig kille som sällskap. Och nu undrar han vad jag ska göra senare på kvällen. Tack Louise att du fyllde år.  Han sa att han tyckte det var värt ett försök. De går. MEN fem minuter senare står den 12 åringa killen i kön igen. "Min pappa ville ge dig den här, ring honom." Tack Piotr, men nej tack! Hur fan kan man skicka sin lilla son att flörta??!! Och när jag jobbar också, jag FÅR inte vara otrevlig.

Finns så sjuka människor.

Nu har jag blivit sjuk också. Ska vara hemma och kurera mig till fredag, då bär det av till Thailand.

PUSS!!
//Lillis

18-YEAH BABY!

Jaaaaaaaaa måååååååå hon leeeeeevaaaaaa, jaaaaaaaaa måååååååå hoooooooooon leeeeeeeevaaaaaaa!! Nu är min lilla älskling 18 år och kan gå ut utan falskleg- bra! Så imorgon efeter jobbet ska jag ut och fira den fina!



Visst är hon helt bedårade!

Vi ses imorgon gammlingen ;)

PUSS!
//Lillis

Ljugis

Pratade precis med en kille jag gått i samma skola som i runt två timmar om en tjej som tydligen inte kan hålla sig till sanningen. Sjukt hur man kan lite på en person och tro det bästa för att sedan få reda på att allt var en enda stor lögn. Men det gör inte så mycket, för det var så kul att prata med honom att vi ska ses och diskutera den bruden lite mer. Haha! Livet är allt bra komiskt. Undrar om tjejen i fråga vet vem hon är. Funderade på att ge henne en intrevention i julklapp, skulle nog vara bra för henne.

Oj vilket dåigt skrivet inlägg, men men.

PUSS!!
//Lillis

Fix och trix

Idag har jag fixat en massa grejor, känner mig så produktiv så :) Allt kommer ordna sig, och det är jag själv som har gjort det- känns hur bra som helst. Ibland inse man inse att det inte håller och ändra upp lite.

Nu väntar jag på att tvätten ska torka, sen ska jag in till jobbet för att hämta nyckel till öppningen imorrn. Lite ändrade planer i schemat vilket passar mig perfekt. Slutar 18 imorgon så då kan jag komma hem i lugn och ro och börja packa för jag åker ju snart! Thailand here we come!

PUSS!!
//Lillis

FAN!

Ibland vill jag bara slå mig själv hårt i huvudet så jag känner att jag lever. För just nu är jag bara så ARG på mig själv. Så jävla skit arg är jag. Och jag kan inte ens skylla på någon annan än mig själv. Jag pratar om min självkontroll. Vissa har problem med droger och alkohol, jag har problem med planeringa, eller jag vet inte vad jag ska kalla det. ALLT SUGER! Jag kan inte spara, jag shoppar för mycket, lagar INGEN mat alls hemma och det bästa jag vet är att skylla på andra, men den här gången har jag abra mgi själv att skylla. Och det suger ska ni veta. Men jag är min egen syndbock. Fan! Nu får jag stå för allt jag gör fel.

Nu ska jag sova och imorgon ska jag reda upp mitt liv. Helt själv.

Mamma, jag älskar dig- förlåt!

PUSS!!
//Lillis (en jävla dramaqueen)

Veckans Låt



Motivering:
Den här sången är lite mer upptempo än de låtar jag brukar välja. Den får mig att vilja dansa, sjunga och festa loss som bara den. Låten speglar även hennes liv, "circus". Ända sedan det tog slut mellan henne och Justin har hennes liv vart en enda circus. Tänk att hela tiden bli förföljd av paparazzsi och inte ens kunna gå och handla i en matvaruaffär. Såg ju dokumentären om henne i lördags och att se henne i den gav mig verkligen en helt ny bild av henne. Hon är precis som dig och mig. Hon vill ta hand om sina söner, arbeta och kunna handla mat utan att alla har en åsikt om vad  hon gör. Oj, nu börjar jag låta som "leave-Britney-alone-killen" men då får det vara så. Alla har rätt till lite privatliv. Till och med Britney.
PUSS!!
//Lillis

Glögg

När jag kom upp till Sophies lägenhet var glöggen redan på plattan och mysbyxorna på. Det blev en superkväll! Jag, Sophie, Helena och hade så mycket att ta igen efter utebliven tid ihop så vi bestämmde oss för att ha en brevkväll snarast. Kommer bli galet! Efter en stund joinade Mia vårt glöggmys och vi diskuterade livligt Britneys liv (hennes dokumentär gick på tv). Jag har verkligen ändrat åsikt om Britney sen jag såg den. Hon framstår som en riktigt rolig tjej. Henne skulle jag vilja shoppa loss med!

Men nu måste jag sussa, är helt slut.

PUSS!!
//Lillis

Myslördag!

I helgen har jag tagit det super lugnt. Umgåts med nära och kära och bara mått bra! Lördagen började hos mina systrar där vi julbakade. Det blev mozartkulor, knäck, mikrokola (ja, det är kola man gör i mikron och det är gaaalte gott) och självklart lussebullar. Men när jag kom dit var min kära sjusovarsyster inte vaken så jag sprang upp och väkte henne- älskar det lika mycket nu som för 15 år sen. Dagen var i alla fall jätte bra, vi han prata om saker som aldrig kommit upp förut.

Efter middag drog jag till Sophie aka Soppy för glöggmys. Mer om det i nästa inlägg, men nu BILDER!



Bullarna var goda, det var ju jag som bakade dom ;)



Lussekatt, lussekatt, lussekatt, kuk, lussekatt, lussekatt...



Fina Sara med blockchoklad i hela ansiktet.

PUSS!!
//Lillis

Säg nått nytt

Varför jag skaffade en blogg var för att skriva om saker som hände i mitt liv. Saker jag tyckte var kul att skriva om. Jag tror att alla som har en blogg skriver om just det. Men när man inte har något att skriva om, varför skriva då? Läste precis den största copycaten nånsin. Som sagt, har du inget att skriva och måste kopiera andra, skit i att skriva! Ha egna åsikter, tänk själv för sjutton!!! Åh, blir helt trött.

PUSS!
//Lillis

önskelista

I år har jag inte så mycket jag önskar mig i julklapp. Eftersom jag kommer vara borta i Thailand hela julen har vi bestämmt oss för att inte ha så dyra och många julklappar. Men lite får man allt önska sig :)

1. Pengar till Thailand
2. TV- bänk
3. Ett namnhalsband se här -----> http://www.bettiesgalleria.com/

Det var nog allt!

PUSS!!
//Lillis

Veckans Låt



Motivering:
Just nu gråter jag. Den här låten får mig alltid att gråta. Den har en så hoppfull text. Den har gjorts i många olika versioner av många olika artister, men den här är min absoluta favorit. Den plågsamma stämman från Eva Cassidy och den unga rösten från Katie Melua passar perfekt ihop. Det är något så vackert att sjunga en duett med någon som redan är död. Jag får rysningar.

PUSS!!
//Lillis

RSS 2.0