Upptagen

Jag har haft så mycket att göra de senste dagarna att jag inte haft tid att blogga. Och nu, efter alla upptagana dagar är jag för trött för att skriva något vettigt. Ska kika på film och sen sova.

PUSS!!
//Lillis

Byggare Salenstedt

Ikväll kom pappa hem till min lilla lägenhet och fixade lite. Super bra kommer det bli. Men vi vågade inte borra efter tio så han kommer tillbaka om en vecka igen och slutför det sista.



Min pappa med min lillibrors "jag-vill-inte-vara-med-på-kort-så-jag-gör-en-ful-grimas" som han alltid gjorde som liten.

Innan detta var jag och fick den skönaste SPA behandlingen för fötterna! Tack mamma!!!

PUSS!!
//Lillis

MQ´s Julkampanj



Den här hittade jag i Metro idag. MQ kommer i vinter sälja små strasskors och all vinst går oavkortat till Röda Korset. En så himmla bra grej tycker jag. Det tycker även Dolph Lundgren, Andreas Wilson, Conny Blom, Wille Crafoord, Darin, Dogge, Lazee, Verner från Autopilot Society, Marie Serneholt, Jessica Andersson, Sofia Talvik, Fanny Hamlin, Ana Diaz, Rebecka från The Models, Anette Qviberg Lundgren och Nina Persson från Cardigans som är vårt ansikte utåt :) Deras gage får även till Röda Korset- grymt!

PUSS!!
//Lillis

Johanna är kär i sina dockor

Johanna med J är våran butikskomunikatör vilket betyder att det är hon som klär alla dockor, torsos och fixar så att det ser bra ut i butiken. Det är inte så många som vet det, men dom där dockorna kan vara pain in the ass ibland. Det är ganska roligt för Johanna med J bruka ofra prata och ibland skrika på dockorna. Ibland är dom hennes kompisar och ibland hennes värsta fiender. Oftast fiender. Idag skulle hon klä om en av de sittande herr dockorna och hon såg så rolig ut att jag var tvungen att ta ett kort.



Så såg det ut när jag kom och smyg fotade.



Nu fick dom le. Johanna med J och vår jätte gulliga praktikant!

Nej, nu måste jag verkligen sova. Är helt slut i både kropp och huvud.

PUSS!!
//Lillis

Onsdag=Elins lediga dag

Imorgon har jag en massa att göra trots att det är min lediga dag. Dagen börjar med fotSPA (tack världens bästa mamma), därefter läkarbesök och sedan solning. Efter det blir det julstädning! Ska fixa och dona i lägenheten så den är fin tills pappa kommer med en massa IKEA saker (jag älskar IKEA och min pappa). Sä även om det blir en stressig dag kommer den bli jätte skön!

Vad ska ni göra imorgon?

PUSS!!
//Lillis

Sömntuta

Nu ska jag sova snart. Inatt kommer jag somna i mina super mysiga, blommiga och väldigt rosa lakan jag fått av mamma :)



Visst ser den mysig ut!?

PUSS!!
//Lillis

Veckans låt

Ny vecka, ny låt. Och nu är det verkligen nytt, för låten är MIN och den skrevs av Elin Salenstedt och Joakim Svärling i lördags.

http://www.svarling.com/Musik/2008/Elin%20Salenstedt%20-%20Change.mp3

Motivering:
Texten är högst aktuell då den handlar om att lära känna sig själv. Älskar man inte sig själv är det väldigt svårt att älska någon annan. Plus att det faktiskt är jag som sjunger :)

PUSS!!
//Lillis

Utgång!

Igår efter en strålande dag med sång och musik var det dags att dansa lite också. Jag (Elin Erektion), Freddy Fuck, Carro Cuk och Tove Teaser började med en jätte kul förfest hos FF. Vi stog på listan på Sturekompaniet, men väl där (när vi såg vilka som gick dit) ändrade vi oss tvärt och drog till Fasching! Det var soulkväll som varje lördag. Det var GALET! Så sjukt mycket folk . Så mycket folk att TT förvann inte mindre än tre gånger. Det är bra jobbat. Vi dansade som galningar och spanede ungefär lika mycket. För er som inte vart på Fasching- gå dit, för det är så bra musik och så extremt snygga killar. Det är som att blanda lite Stureplans killen, söder kisen och kungarna av kungsholmen. MUMMA!
Efter mycket dansande ville vi höra Duffy så jag och TT gick och snackade lite med DJ´n. Han var svin sur, men efter några låtar kom den efterlängtade låten och ALLA sprang till dansgolvet för att få skaka lite rumpa.
Innan vi gick därifrån fick jag en glad överraskning av Loke Lös (han föredrog Loke löööv (love))och Frekrik Fisk från Media Markt som kom för att festa lite. En perfekt avslutning på en perfekt dag/kväll/natt. Jag var hemma fem i morse ;)



Blondes have more fun



Fin fina brudar på väg till Sturekompaniet.



Vi vet hur man har kul. (En av fem bilder på FF och Rasberry Dream)

Vill tacka brudarna för en underbar kväll!!
PUSS!!
//Lillis

MQ´s kärnvärlden

Som sagt. Jag och Krin var på kurs om MQ´s kärvärden i fredags. Den var jätte inspirerande och nu känner jag att jag har mer inblick i hur företaget fungerar. Riktigt kul! Sen vill jag ge lite credd till Lisa com är regionschef i Stockholm norra, hon är så genuint glad, peppande och rolig.



Så här glada var vi på lunchen.

PUSS!!
//Lillis

Change

Förändring kan vara olika saker. Bra eller dåligt. Men oavsätt vad där är så är det något nytt. Igår satt jag och Jocke och var kreativa. Det resulterade i låter "Change". Den handlar om hur det känns att lära känna sig själv och att höja sin självkännsla och den positiva förändringen. Det var bland det roligaste jag någonsin gjort, så nu får ni dela den glädjen med mig- lyssna på min låt!! http://www.svarling.com/Musik/2008/Elin%20Salenstedt%20-%20Change.mp3

LYSSNA LYSSNA LYSSNA LYSSNA LYSSNA!!!!

PUSS!!
//Lillis

Kurs

Idag var jag och Karin på kurs för MQ, jätte intressant! Ska lägga ut lite bilder imorgon, men nu är jag så trött. Måste ju vara pigg tills imorgon!

PUSS!!
//Lillis

Jag kan sjunga

På lördag förmiddag kommer jag ta ut min födelsedagspresent jag fick av Kikki och Jocke. Jag ska få spela in en låt i Jockes studio- YIPPIE! Det kommer bli galet! Ska försöka vara kreativ nog att skriva en egen låt, men i värsta fall sjunger jag in en annan låt. Funderar på Warwick Avenue med Duffy. Har ni några bra förslag?



PUSS!!
//Lillis

Myskväll

Jag har alltid vart en väldigt social person som inte trivts ensam alls. Tidigare har jag bott ihop med kompisar och det har vart jätte skönt. När jag och Eva bodde ihop var vi som ett team. Städade, diskade, fixade oss och festade ihop. Men jag flyttade till Stockholm och skaffade ett eget krypin. Mitt första år har vart sådär, för att vara helt ärlig. Jag har saknat någon att komma hem till. Någon som undrar vad jag gjort, hur min dag vart och vad vi ska göra ikväll. Men med tiden kom jag över det. Förut mådde jag dåligt av att åka hem själv, jag var aldrig hemma, endast för att sova. Nu finns det inte mycket som kan slå en kväll som denna. En kväll med mig själv, lite godis och Criminal Minds. Konstigt hur man kan ändras så mycket på ett år. Nu kan jag njuta av mitt eget sällskap. Jag kan sakna mina vänner och min familj, men fortfarande ta några kvällar i veckan och unna mig själv en ensam stund. Så ikväll gör jag det.

PUSS!!
//Lillis

Popartist söker fru?

Visst låter rubriken väldigt osannolik för att vara en dokusåpa?! Det är ju i och för sig för att det inte är en. Men snart kanske det blir! Läs bara den här artikeln: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/bondesokerfru/article3802796.ab

Det är ett jävla skämt!! Ska en mockande, mjölkande bonde helt plötsligt bli sångare?! Kunde han inte gjort det innan han blev känd som "Bonde-Peter"? Hur ska det låta? Nu ska vi för första gången presentera den nya singeln från Bonde-Peter (?) What the fuck! Håll dig till det du är bra på! Tvätta hästar och fodra får. Nu kanske det låter som jag är väldigt missunsam mot Bonde-Peter som får en sång karriär bara för att han är en singel bonde. Och det stämmer! Bara för att han är känd ska han helt plötsligt kunna skaffa skivkontrakt och sjunga in nån kass cover. (Jag har samma starka kännslor mot Robinson-Emma och Paris Hilton, så ni förstår att detta inte bara är ett påhopp mot Bonde-Peter). Kan inte de som har sin största dröm att bli sångare/sångerska få den chansen? De som har det som största passion i livet. De som inte vill göra något annat än att sjunga. För det är precis det musiken kommer spegla när den spelas upp. De som har den sanna passionen är oftast de som gör den bästa musiken. Samma sak med alla andra yrken. Antagligen samma sak för de som är bönder också.

Nu ska jag sova. Ska bädda ner mig i mina fina lakan jag fick av mamma i en försenad födelsedagspresent.

PUSS!!
//Lillis

Duktig kikka

Nu har jag städat klart badrummet. Satte på högsta volym på min Absolute Christmas skiva och skrubbade som aldrig förr. Såhär rent har det nog inte vart sen lägenheten byggdes. Jag har rensat avloppen, skurat golvet med klorin och till och med skurat väggarna!! Nu kan jag somna med gott samvete :)



Ser ni hur det skiner?!

PUSS!!
//Lillis

Ikea for life

Nu har jag precis kommit hem från IKEA. Köpte precis vad jag behövde och lite till. Tyvärr märkte jag precis att allt inte riktigt passade. Inhandlade ett fint lila/rosa överkasst (matchar min fondvägg), två handdukar till badrummet, en "tvårpåfyllare" (som matchar min papperskorg) och en sak att hänga i duschen och lägga shampo och balsam i. Den sistnämda funkade inte dock, så den ska jag lämna tillbaka.

För övrikt hade jag och Mirai sjukt roligt. Vi tog en massa nördbilder i alla fina inredda rum, åt kötbullar och snackade massa minnen från Gotland. Sen kom vi på den briljanta idén att ha en reunionmiddag nästa helg! Jag, Mirai, Leo och Charlie ska käka tacos och dricka vin- hur kul som helst!

Här kommer lite bilder från dagen:



Jag "hemma hos Anna" på glögg mys



Mirai myser med en varm kopp te på "Annas" balkong.



Som på en dålig resturant tar jag bilder på maten.



Efter en mjölkdusch åt vi efterrätt.



Min shoppingbag




Mirai köpte det fulaste marsvinet ever. "Mysig marsvin" hette den. Fin svenska.

PUSS!
//Lillis



Jag har planer!

Yes! Jag ska till IKEA trots allt! Ska köpa kuddar, överkasst och andra nödvändiga saker man behöver i sin lägenhet. Mirai och jag tar bussen från Bandhagen dit, inte visste jag att det gick direktbussar härifrån!

Ska ta lite bilder och blogga upp dom ikväll.

PUSS!!
//Lillis

Splittrade planer

Vad ska jag nu göra? Alla min planer för min lediga dag försvann precis. Anton måste plugga och pappa är sjuk :( Det är ju ingens fel, men jag blir så otroligt rastlös när jag inte har något att göra! Sjutton också!! Nu har jag i alla fall börjat städa så det håller mig syselsatt ett tag. Sen kanske jag ska träffa Freddy så det blir nog en bra dag trots allt.

På fredag ska jag på säljutbildning, det ska bli hur kul som helst. Jag och Karin kommer rocka!

PUSS!!
//Lillis

"Inspirationsbilder"

Som det kallas på MQ har jag tagit lite inspirationsbilder. Det är från vår nya fina butik (sen var det några fjantar som höll till i butiken samtidigt, så dom fick också vara med).



Johanna med J är min ängel på jobbet <3






Markus vet hur man viker han.



Johanna med J älskar sitt jobb.





Här kan man spegla sig och prova kläder



Jag med "nerd glasses"

PUSS!!
//Lillis


Veckans låt



På grund av den stora responsen (läs noll respons) jag fick när jag berättade om min musikkategori så tänkte jag att nu kör jag, så här har ni den, första "veckans låt". Hade nästan glömt bort den när plötsligt Ronan Keatings version spelades på radio härom dagen. Den är dock mycket sämre, så här har ni orginalet: Iris- Goo Goo Dolls.

Motivering:
Det är en klassiker som alltid legat mig varmt om hjärtat och fortfarande gör det. Texten ger mig rysningar i hela kroppen och melodin får mig att vilja skratta och gråta på samma gång.

PUSS!!
//Lillis


Tack för maten

Samtidigt som jag kikade på Nip/Tuck blev jag bjuden på middag av det förtjusande paret. Det bjöds på tonfiskröra och pasta. Jag tycker generellt sett inte om tonfisk men det här var supergott!

Receptet:
Kockad pasta
Tonfisk
Créme Fraiche
Citron
Salt och peppar



Tonfiskpasta alá Louise och Noak

PUSS!!
//Lillis



Nip/Tuck

Nip/Tuck- sjukt bra serie! Har ni inte sett den, köp eller ladda ner den pronto. Innehåller allt en bra serie ska ha: familjeintriger, tragedier, kärlek, sex, droger, snygga vältränade manskroppar och till och med lite kvinnlig kärlek. Var hemma hos Noak och Louise så det var dom som introducerade mig till Nip/Tucks underbara värld. Synd att jag inte laddar ner dock. Vet ju inte när jag kommer få se det igen :(



Dom är gamla, men ack så snygga!

PUSS!!
//Lillis



Familjemid(dag)

Idag fick jag en trevlig överraskning på jobbet- pappa och Kattis (pappas tjej) kom på besök! Kattis är ju butikschef på MQ nere i Jönköping så hon ville ta en titt på den fina butiken. Som tur var fick jag lunch så vi åt och han prata lite också. Kul, eftersom far min nästan aldrig är i Stockholm nu när både Kattis och Oskar (min bror) bor i Gränna. Fick orden "jobba inte ihjäl dig" med mig när rasten var slut.

Efter stängning åkte jag hem till mamma för en liten familjemiddag. Oskar var hemma från Gränna så det var kul att hinna träffa honom. Som vanligt blev det vilda diskusioner runt middagsbordet då alla (inklusive min norrländska låtsaspappa) har väldigt starka åsikter. Men när diskusionerna började övergå till personangrepp smög jag mig ut i hallen och satte på mig jackan. Men en bra kväll med god mat och bra sällskap var det!



Jag leker paparazzi och fångar min bror på väg från middagsbordet.

Imorgon ska jag öppna butiken, önska mig lycka till.
PUSS!!
//Lillis

Ny kategori?

Jag har funderat att göra en ny kategori; Musik. Vad tycker ni? I den kommer jag i så fall kora veckans låt, tipsa om bra skivor, låtar, artister och band samt spela in lite av vad jag sjunger (om jag vågar). Tror att det skulle vara ett bra komplement till mina andra kategorier eftersom jag faktiskt lyssnar, sjunger och andas musik- hela tiden!



Jag sjunger, hela tiden. Bjuder på den vackra närbilden.

PUSS!!
//Lillis

Varför?

Varför ska allt bli så mycket svårare? När jag bestämmer mig för att sattsa men nej, NU dyker du upp. Va sjutton! Det här gjorde ju inget lättare, verkligen inte. Vad ska jag nu göra?!

PUSS!
//Lillis

Snygga arbetskollegor

Jag har ofta sagt att jag bara har snygga kompisar. Det stämmer fortfarande. Men nu kan jag även säga att jag bara har snygga arbetskollegor, här har ni två av dom :)





Riktiga snyggingar :D
PUSS!!
//Lillis

Narnia Prince Caspian



Jag och Anton hyrde Narnia Prince Caspian idag. När jag var liten läste jag alla Narnia böckerna och jag gillade verkligen den första filmen så jag hade jätte höga förväntningar på uppföljaren. Och jag kan säga att den uppfylde alla förväntningar :) Lucy, Edmund, Susan, Peter och självklart Aslan var SUPER! En riktig mysfilm som jag starkt rekomenderar. Den blev dock lite lik Sagan om Ringen ett tag, men förtfarande en grym film. Det som också var riktigt bra var musiken, The Call av Regina Spector.

Hoppas ni hade en bra dag, för det hade jag!
PUSS!!
//Lillis



Stackars, stackars mig själv!

Jag tog Twinrix (vaccin mot hepatit a och b) idag på min lunch. Det gör nu ont i hela armen :( känner mig helt invalid!

Nu ska jag sova och hoppas det går över.

PUSS!!
//Lillis

Vem är vem?

Riktigt snygga bilder från igår kväll :) Frågan är bara vem som är vem? Som i tidigare tävling får vinnaren en puss! Och juste, vinnaren från förra "Vem är vem" blev Kikki :D Så nästa gång hon kommer till Stockholm har hon en innestående puss.

La ut bilder här utan att fråga om lov så det ber jag om ursäkt för! Nu är dom borttagna i alla fall :)

PUSS!!
//Lillis

Nacka Musikklasser for life

Igår var jag på middag hemma hos Louise (en annan än den strypta horan) på en slags reunion kväll. Det var jag, Louise, Julia och Lina. Vi åt, drack vin, snackade gammla minnen från skoltiden och tittade på filmer från den sista vårkonserten och skrattade så mycket. Det var super mysigt! Senare på kvällen kom Didrik, Tedde och Erik förbi, de fick också vara med för dom gick två år under oss i Nacka Musikklasser :) Sjuk kväll, men bra kväll. Kom hem vid fem imorse så jag sova ända till två idag! Jag som bara brukar klara av att sova till högst elva!

Tog lite bilder från kvällen, hoppas blogg.se inte är så långsam med bilduppläggningen nu bara.



Louise, Julia och Lina+köttgryta och rödvin



Nacka musikklassers vårkonsert -03



Det blev trångt i köket när killarna kom



Yeah baby!

Lyckad kväll, nu känner jag mig redo för en ny arbetsvecka. Tror jag.

PUSS!!
//Lillis

Försenad Halloween

Efter en turbostägning på jobbet  var det dags att åka hem till Noak (Louises pojkvänn). Vi klädde ut oss, dansade lite och smuttade lite vin för att sen åka ut till Bergshamra och träffa andra läskiga utklädda människor. Det var en riktigt bra kväll :)
Här kommer lite bilder...



Mördad brud och strypt hora



Värden, värdinnan och Louise

Det går så långsamt på blogg.se just nu så jag skippar att lägga upp fler bilder just nu. Ni får lite mer senare.
PUSS!
//Lillis

Mysdag

Igår var jag ledig och hade världens mysigaste dag med Freddy. Vi lagade mat, kollade på tv, SJÖNG och mös! På kvällen spårade det lite, men dagen var mys-pys.



Freddy och jag gjorde Thaisoppa. MUMMA!



ÅÅÅH, så gott :)



Efter maten sjöng vi, så kul!

Nu tänkte jag fortsätta titta på EMA. MUSIC FOR LIFE!

PUSS!
//Lillis

Quantum of Solace



Hur bra var inte filmen? Även utan "My name is Bond, James Bond". Sen tyckte jag det var lite lite kelande med bondbruden också. Men filmmusiken var underbart jättebra! Jack White och Alicia Keys, otippat par, men en riktigt bra duo. Lyssna och njut!

Nu måste jag jobba.
PUSS!
//Lillis

Bättre sent än aldrig

Kollade lite på valvakan igår natt. Knappade från fyran till femma fram och tillbaka, men det var ingen av dom jag riktigt fasnade för. Alla sa samma sak: Obama kommer vinna. Och ja, det gjorde han. Bra tycker jag, fast jag hade gärna sett Hillary som presidentkandidat. Men jag antar att USA inte var redo för en kvinna som överhuvud än. Dom tycker väll att det är ett stort steg med en svart president och ja, det är det absolut. Speciellt i USA där de haft en sån extrem raspolitik förut. Men nu är den borta. För oss kvinnor är det fortfarande mycket orättvisor som som finns kvar, att få mindre betalt för samma jobb till exempel. Så, som jag sa. Förstår att de inte vågar sig på en kvinnlig pressident, så de börjar lite sakta med en man, en svart man. Ett val i rätt riktning, absolut, men nästa gång borde de våga en kvinna. Nu menar jag inte att vi ska köra röstningskvotering för en kvinna. Jag säger bara att man ska ge oss kvinnor en chans. Vi är precis lika smarta, målmedvetna och intressanta som er män (om inte mer ibland).




Ett val i rätt riktning

Nu ska jag iväg och sjunga :)
PUSS!!
//Lillis


Lycka

Alla har vi olika saker som gör oss lyckliga. För mig finns det en massa saker. Höstpromenader, vänner, ett varmt bubbelbad med tända ljus och min familj. Men det finns något som ligger mig lite extra varmt om hjärtat och det är musiken. Det finns inget som kan göra mig så glad, berörd som att sjunga en riktigt vacker låt. Det finns inte mycket som kan slå det. Och vet ni vad? Imorgon ska jag och min kära vän Fredrika ha en "sångdag"! Jag ska snart gå och lägga mig för att kunna sjunga hela dagen imorgon. Vi ska sitta och mucisera och jamma med hennes piano. Ska försöka spela in och lägga upp en låt imorgon.

Nu måste jag sova så råsten är på topp!
PUSS!!
//Lillis

Dålig uppdatering

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Jag jobbar så mycket och när jag väl är ledig har jag ju så mycket annat att göra än att sitta vid datorn. Idag till exempel har jag fixat min hårförlägning :D ska lägga upp bilder imorrn så håll koll då!

PUSS!!
//Lillis

Halloween

Vad är det med alla TV kanaler och halloween? Det visas ju bara skräckfilmer ikväll! Tänkte de inte på oss stackare som är lättskrämda?! Här har man precis kommit hem från High School Musical 3 på bra skratthumör, nej då ska man titta på The Grudge-NO! Helt fel ju! Men men, hade i alla fall en riktigt bra kväll fram till skräckfilmerna kom...

Nu måste jag sova. Ska ju jobba imorgon, eller blir det idag?

PUSS!
//Lillis

RSS 2.0