Min sladd är borta!

Varför min blogg blivit så bildlös skyller jag helt på att min kamerasladd leker kurragömma med mig. Han verkar vara bra på det också, damn! Haha, kom precis på varför kamerasladden är hen han och kameran en hon (jag vet, lika tråkigt skämt som alla mina andra, but i like them!).

I morgon ska jag upp vid tio för att hinna lämna in mina skor på omklackning innan jag ska vara hos min frisör. Ska nog försöka hinna med att byta ett par byxor också. I vilket fall så ska jag bli brunett i morgon (och inte den typen av ljus brunett jag är nu)- YEY! Efter håret ska jag träffa Anna och vi ska gå på stan för lite kvällshandling (vin, mat, kläder osv). Men det blir en lugn kväll för mig då jag måste jobba på torsdag.

Men nu börjar mina sömntabletter kicka in så GOD NATT!!

PUSS!!
//lilla E

p.s krya på dig bästa Bella, jag tänker på dig hela tiden!

Efter en bra helg...

...känner jag hur mycket jag inte vill till jobbet imorgon. Helgen var super. Umgicks med de bästa vännerna i världen och var jätte glad hela helgen. Men så kommer den här söndagsångesten. Den där hemska vetskapen om att jag ska jobba hela veckan. Jag behöver verkligen komma bort. ÅH, jävla hoppande humör. Satt nyss och åt en jätte trevlig middag med en killkompis och var på strålande humör. Och nu sitter jag här, ja, jag behöver ju inte ens säga vad jag gör, ni fattar.

Jag saknar när jag inte var såhär. Kommer garanterar ångra att jag skrev det här imorrn, men det är min blogg för sjutton!

//lilla E


Jag har världens bästa kompisar

Det har jag verkligen! Igår träffade jag Johanna, Bella, Zara, Mickis, Chris och hennes nya kille. Hann med Mest, Obaren, East och en snabbis på Snaps. En bra kväll, men jag somnade med kläderna på :)

ÅHH, har bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva. Ni vet redan att jag har flyttat hem till mamma (som är bortrest hela helgen) tills på måndag. Eller nu vet jag en sak jag glömt att nämna! JAG LÄNGTAR TILLS PÅ ONSDAG! Då ska jag först till frisören (yey), sen shoppa, sen ska jag och Anna ta EN drink. Kommer bli en helt awesome dag.

Sen har faktiskt Jocke (kille jag skrev min låt med) börjat skriva en till låt till mig, så förhoppningsvis ska jag snart spela in en till låt- hur kul som helst.

Som sagt, jag har världens bästa vänner!!

PUSS!!
//lilla E

Glad/ledsen

På senaste tiden har mitt humör vart väldigt svängigt. Jag har gått från super glad och full av energi till att bara vilja ligga i ett mörkt rum nerbäddad upp till näsan. Många gånger har jag funderat på hur det skulle kännas att vara lagom hela tiden. Aldrig vara arg och ledsen. Men jag pratade med pappa om det här att alltid vara lagom, då han förklarar för mig hur tråkig jag skulle vara då. "Du skulle ju inte vara samma livfulla Elin då! Även om du känner dig som en börda för dina vännen (vilket jag alltid gör när jag är ledsen) i vissa situationer så garanterar jag dig att dom föredrar den du är nu!" Det kändes bra att höra- jag älskar min pappa!

 Nu har Johanna precis gått. Jag lagade pannkakor med banansmak till henne och det finns till och med kvar så jag har mat på jobbet imorrn :)

Nu ska jag sova. Har köpt insomnings tabletter på apoteket idag så jag kommer somna ikväll i alla fall.

PUSS!!
//Lillis

Sömnlös

Igår natt sov jag 1,5 timmar! 1,5 TIMMAR, DET ÄR SJUKT LITE! Hela min kropp skrek att den ville sova men hjärnan var inte alls med på noterna och låg och sjöng, planerade och diskuterade. Somnade först klockan 6.30, men vaknade 8 av att min granne tyckte det var en ypperlig idé att börja borra- tack för den! Idag flyttade jag också hem till mamma. Eftersom det här faktiskt inte är den första natten jag ligger sömnlös. Kan vara skönt ibland att bara bli omhändertagen.
Så hela den här dagen har vart ett enda stort blurr. I morgon är som tur är min lediga dag, så jag kan sova ut ordentligt. I morgon ska jag även till frisören och bestämma färg och beställa hår. Det kommer bli möööörkbrunt och lite kortare.

PUSS!
//lilla E

Fly

Jag vill fly landet. Som jag tidigare nämnt älskar jag mitt jobb, men på senaste tiden känns det som jag börjar tröttna. Jag vill få ut något mer av livet än att sälja kläder. Jag vill RESA, TRÄFFA NYA MÄNNISKOR, VARA I VÄRMEN! Så, för någon vecka sen träffade jag en tjej som heter Anna. Hon hade arbetat på ett fem stjärnigt kryssningsfartyg och efter att ha fått höra hennes historier om att jobba där tror jag det skulle vara perfekt för mig. Så, i helgen är det jag som skriver CV:n dit.

Nu ska jag sova, ska jobba ett 11 timmars pass imorgon- blääääääää!

PUSS!!
//lilla E

Nya planer

Nu kommer lite uppdateringar inför veckan. Igår vart det ganska hårt efter att Bellas little friend kom och hälsade på. Kvällen slutade hemma hos henne med paj och pankakor, mumma! Ikväll ska jag ut till Solna för mat och dryck, blir nog helt lagom för jag känner att jag måste vara hemma i bra tid för att orka med torsdagen och fredagen. För i morgon ska jag träffa Anna for some drinks på utekompaniet. Vi ska fira hennes nya jobb :) Fredagen ska ja spendera med Sofia. Vi funderar på Berns, men vem vet vart kvällen leder oss?!

Men nu måste jag fixa mina naglar och sen åka!
PUSS!
//lilla E

Min vecka

Så här ser mitt schema ut för veckan:

Tisdag: Powerwalka, jobba till 18, sen får vi se vart kvällen leder mig :p
Onsdag: LEDIG Tvätta, städa (JAG VET JAG HAR SAGT DET I HUNDRA ÅR), pappa kommer till min lägenhet för att fixa lite, se ska jag antagligen träffa Amanda, blir nog galet som de senaste gångerna vi setts- love it!
Torsdag: jobba till 19, har lite lösa planer sen.
Fredag: jobba långpanna (10-20), sen ska jag sova!
Lördag och sönda: jobbajobbajobba!

Ingen speciell vecka precis. Vill helst bara att det ska bli nästa helg så jag kan få vara ledig.

PUSS!!
//lilla E

I´M BACK!

Åh va skönt! Jag ska börja blogga igen. JA! Men va tusan ska jag blogga om? Humm. Idag har jag jobbat. Jag älskar mitt jobb, men ibland får jag bara lust att sluta, sälja lägenheten och resa runt i världen tills alla pengar är slut. Nått sånt måste jag göra någon gång.

Sitter och tittar på "sex and the city". Älskar den serien och grät floder sista avsnittet som sändes. Jag vet att allt är fake och inte på riktigt, men att ha en sådan vännskap som de fyra har är väldigt ovanligt och jag har tur som har vänner som dom. Även om det inte är ett kompisgäng så har jag fortfarande speciella personer jag ringer vid speciella tillfällen. Vissa när jag är ledsen, vissa när jag är partysugen, vissa när jag vill skvallra och vissa när jag är godissugen. Sen finns de dom vännerna man ringer vid alla tillfällen och det är dom som är riktiga keepers. Och tänk att jag har det. Jag är så lyckligt lottad, så till alla mina vänner, NI ÄR FÖR SJUTTON BÄST!

Det var väll ett ganska bra come back inlägg tycker jag.

PUSS!!
//lilla E

RSS 2.0