Pressat schema

Idag är min "lediga" dag. Har en massa saker att göra idag. Har redan hunnit med tre saker; ta en morgonpromenad, vecko handla och ätit frukost! Igår slängde jag i två tvättar i "kris maskinen" också (den tvättmaskinen man slipper boka) så nu har jag i alla fall en mindre sak att göra :) Åh, ikväll ska jag hem till husliga Helena och äta koldolmar och semlor- MUMMA!!

Nu har jag väldigt brottom, ska till frissan nu men måste hoppa in i duschen först.

PUSS!!
//lilla E

Besök

Jag fick fin besök idag på jobbet. Först kom Lollo och gav mig en banan :) Snälla Lollo! Efter det kom Johanna förbi. Hon hade vart på en jobbintrevju i Nacka och tyckte det skulle passa att hälsa på mig. Det tyckte jag med, super kul! En annan super rolig sak var att hon fick jobbet- GRATTIS VÄNNEN! Nu kommer vi jobba nära varnadra, yippie!

PUSS!
//lilla E (jag vill bara sova nu)

Sjuk?

Sitter på jobbet och har min andra rast. Jag har snuvat och nyst hela dagen och mitt huvud känns tungt som bly. Sen fryser jag också, även fast jag har varma kläder. Tror jag håller på att bli sjuk. Det har jag absolut inte tid med dock, speciellt nu när jag har så mycket roliga planer. Plus att jag ska jobba ett bronto pass imorgon, 9.30-20.15. Varför har vi öppet till 20 när det inte är en själ i butiken efter 19?!

Nu måste jag jobba igen.
(Grattis i efterskott Helena!)

PUSS!!
//Lillis, lilla E, Ellie, Elin

...

Ikväll har jag myskväll hemma. Jag ligger i min säng med datorn i knät och tvn på. Problemet är att jag inte alls tycker det är mysigt. Jag känner mig fakiskt bara ensam. Den här kvällen hade jag velat ta en fika och prata massa strunt. Inte suttit och deppat. Vet faktiskt inte varför jag är deppig äns. Urs. Blä. Fy. Jag vill inte vara ensam ikväll.

PUSS!
//lilla E

London minnen

Igår efter jobbet åkte jag hem till Bella. Vi åt middag, det var gott. Sen tog Bella fram datorn och vi började läsa sparade inlägg från lunar-dagboken från London tiden. Åh va kul det var! Minns det som om det var igår vi åkte runt på 419, längst bak med mjukisbyxor, urringade små toppar och sminkade till tusen (som tur är var det inte igår). Saknar det, men samtidigt inte...

ps GRATTIS TIM! Idag blir du en stor pojke (nästan lika gammal som jag).

PUSS!
//lilla E

Mina heliga onsdagar

Mina onsdagar är heliga. Då är jag ledig. Jag sover, tvättar, städar, fikar och dricker öl. Det är skönt med min lediga dag mitt i veckan. Nu i onsdags tog jag och Johanna en promenad, men jag var för fåfäng för vantar, mössa och vinter jacka så jag frös. Vi hämtade Bella på sitt jobb och gick sen för att dricka öl på Kobra. Det var kul. Vi träffade Bingo Rimér. Han tog lite bilder på oss. Förvånadssärt dåliga bilder dock! Han tog bilder underifrån- vem gör det? Här är den enda som blev ok.



Bella, me och Johanna

Nu ska jag sova. Ska upp en timme tidigare än vanligt för att jobba på bikini kroppen.

PUSS!
//Lillis

Beach 09

Snart är den här. Men inte min kropp. Nu gäller det. Ska för sjutton vara fit for everything.



Va tror ni? Något sånt här i sommar?

//lilli E

Vem behöver en kille när det finns musik?

Den senaste veckan har jag gått upp tidigare bara för att leta musik på Spotify. Jag som bara lyssnar på "radio musik" som jag så fint kallar det har nu börjat uppskatta lite annan musik också. John Mayer, Jack Johnson, Jason Mraz (inte I'm yours"), Dave Matthews Band, Lifehouse är några av favoriterna. Hela kroppen blir lugn och alla problem jag tidigare haft försvinner när jag lyssnar på musik. Jag kommer i kontakt med mina kännslor på ett helt annat sätt när musik finns i min närhet.


//lilla E

Kalmar (en vecka försenad)



Fina tjejer skålar med jordgubbs drink



Jag och Emil

PUSS!!
//Lillis




Konstigt

Känns lite små skummt. Jag ska träffa en kille jag inte sett på två år. Vi ska ta en öl. Och ja, det kommer bara bli en öl. Jag ska öppna både på lördag och söndag så det får bli lugnt. Undra hur detta blir.....

PUSS!!
//Lillis

SOMMAR!

Igår var planen att jag, Sophie och Helena skulle ut och dansa, men så blev icke fallet. Jag hade inhandlat en bib med rosé och fanta, jag ville leka sommar :) Vi satt i timmar och pratade killar, sex, resor och allt där i mellan, en riktigt bra kväll helt enkelt. Det var ganska skönt att vi inte gick ut faktiskt, då hade man vart ganska trött idag.

Snart ska jag träffa Kim och äta lunch, undra hur hennes mage ser ut nu!

PUSS!!
//Lillis

Fredags middag

 

Just nu sitter jag på bussen på väg till Kalmar. Resan tar exakt sex timmar och 15 minuter så jag kan ta tid och fundera över saker och ting. Saker som jag inte har tid att tänka på när jag jobbar. En av de sakerna är att jag verkligen tycker om att laga mat. Läste igenom mina senaste inlägg och har kommit fram till att nästan alla är mat relaterade. Så varför inte spinna vidare på mat i bloggen?!

Igår efter att jag och Johanna stängt butiken åkte vi hem till mig och lagade mat. Eller jag lagade mat, hon kollade på bilder från min dator. Det blev fetaostfyllda biffar med sallad och smaksatt cream fraishe (den bästa uppfinningen någonsin när man har bråttom i köket). Det var riktigt gott, även om jag nog får finslipa lite på tjockleken så det slipper ta hundra år tills de är färdigstekta. Till efterrätt blev det fruktsallad. När jag var yngre kallade jag inte ens fruktsallad för efterrätt (det är ju nyttigt ju!!) men den här var riktigt grymt god faktiskt. Det var Johannas recept så jag frågade henne om jag fick lägga ut det på bloggen imorrn (läs idag) och hon sa att det var helt ok, så nu slår vi på stort och skriver båda recepten från igår!

 

Fetaost fyllda biffar (3 personer)

 

450 gram blandfärs (tror dock det blir godare med lammfärs)

1 pressad vitlöksflyfta

1 halvt paket fetaost (har inget exakt mått på bussen)

1 äggula

Ca 2 krm timjan

Olja eller smör till stekning

Salt och peppar efter behag.

 

Skär upp fetaosten i så små tärningar du bara kan. Blanda i alla ingredienser i en skål. Gör små biffar och stek på dem på hög värme så de får en härlig krispig yta och sänk sedan värmen. Tryck på biffarna med stekspaden för att se så det inte kommer ut någon ”röd sås” som jag kallar det. Till detta är det gott med ris, klyftpotatis eller bara en god sallad.

 

Johannas fruktsallad (2 personer)

 

½ Äpple

½ Päron

1 Banan

1/3 paket kärnfria röda vindruvor

1 paket vit blockchoklad med lime smak (går att ta mindre om man vill vara nyttigare)

½ burk Kesella jordgubb/lime

 

Skär upp alla frukter. Riv över chokladen. Klicka på Kesellan. Klart!

 

Thats all for now folks!

 

PUSS!

//Lillis

 

 

 

 


Lilla julafton

ca två månader sent :) Men bättre sent än aldrig va?!

"Hej min älsklingselin! Julafton imorrn och jag tänkte att vi skulle träffas nere på stan, handla lite mat, kolla in en filmoch sen åka hem och mysa. Är det ok....kram pappa"

Söt pappi!!! Nu måste jag tvätta. Måste ju ha med mig en massa till Kalmar.

PUSS!!
//Lillis

Min vecka

Ser ut såhär:

tisdag: jobb 9.30-18. Bounce med mamma, Johanna och Ulrika
onsdag: LEDIG! Tvätta, sola, träna. På kvällen har jag och pappa "lilla julafton". Mys!
torsdag: jobb 9.55-19.30. Sola, laga middag.
fredag: jobb 9.55-20.15. Packa inför Kalmar. Sola om jag orkar. Laga mat, om jag orkar.
lördag: LEDIG! Buss till Kalmar 8.15-14.45. Gå på stan, förbereda kvällen. Festa med mina älskade kalmarbor.
söndag: LEDIG! Sova!! Åka hem 16.45-22.45.

Hääärlig vecka.

Krya på dig Kikki!
PUSS!!
//Lillis

Kalmar?

Igår ringde min arbetskollega och ville byta helg med mig. Detta betyder att jag kommer vara ledig ännu en helg. Så jag tänkte börja planera helgen redan nu :) Ska antagligen åka ner till Kalmar och hälsa på mina gamla studievänner. Saknar dom så mycket! Emelie är redan på kåren för att fixa kårleg till mig, wiiie!

PUSS!!
//Elin

Fy!

Japp, jag har vart sjuk hela veckan. Jag avskyr att var sjuk, så jag brukar försumma det och köra på som vanligt. Detta brukar sluta med att jag bara blir sjukare, vilket är fallet nu. Fick precis en hostattack på en minut. Det är lääääänge. Ska vara hemma imorgon och sova. Dricka soppa och te.

Nu ska jag sova lite.
PUSS!!
//Elin

RSS 2.0